Világunk.hu
2023 szeptember 30 szombat
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. július 30. - Ne ess megint ugyanabba a hibába!

Napi horoszkóp 2023. július 30. – Ne ess megint ugyanabba a hibába!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Úgy érzed, egyre messzebb kerülsz rég dédelgetett álmaidtól. Pedig ez nem így van, pusztán rendkívül türelmetlen vagy. Mindenhez idő kell és bár ez most megviselhet, jobban örülsz majd, mikor valóban eléred a célt. Ma pedig ne törődj semmivel, csak lazíts, hiszen még vasárnap van!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Egy váratlan pénzösszeg ütheti a markod, de ne ess át azonnal a ló túloldalára! Ha felelőtlenül költekezni kezdesz, annak biztosan nem lesz jó vége. Akár már holnapra megbánhatod meggondolatlanságodat. Persze megjutalmazhatod magad, de ne akarj rögtön toronyórát láncostól!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Kedveseddel ismét átélheted a kezdeti lángolást, ez a meghitt vasárnap ugyanis még szorosabbra fűzi kapcsolatotokat. Talán egy másik, magasabb szintre is léphettek, de ne hamarkodjatok el semmit, nem hajt a tatár! Mindent beszéljetek meg, hogy ne legyen félreértés!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Hajlamos vagy mindenkinek ellent mondani, nem akarod elfogadni, hogy másoknak is van véleménye, ráadásul nem is biztos, hogy az egyezik a tiéddel. Most mindegy, hogy igazad van-e vagy nem, az első lépést neked kell megtenni. Ha képes vagy közeledni másokhoz, jobb képet alkotsz magadról és te is jobban érzed majd magad, ha a hangulat nem lesz állandóan feszült.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Gondok lehetnek a munkahelyeden, de az is lehet, hogy képtelen vagy alkalmazkodni a környezetedben élőkhöz. Úgy érzed, mindenki megakadályoz abban, hogy a saját utadat járd, de talán ennek is oka van. Eljön majd a te időd, türelem!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Nem könnyű, de néha saját magunkkal is szembe kell nézni. Jó lenne, ha te is így tennél, mert végre rájönnél, mitől is szenvedsz valójában. Hajlamos vagy ideje korán feladni a dolgokat, viszont most kitartásoddal rácáfolhatsz a rólad alkotott képre. Ha valamit el akarsz érni, azért tenni kell, a sültgalamb nem repül a szádba.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Egész nap egy új ismeretségen jár az eszed. Ha tetszik az illető, ne félj kezdeményezni, jobb mielőbb megtudni, lehet-e egyáltalán valami a dologból! Távolságtartó viselkedéssel semmire nem mész, várni pedig nem érdemes, mert lehet, hogy az illető is félős. Tegyél fel mindent egy lapra, végül is nem veszíthetsz semmit!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Általában szereted a kihívásokat, oda vagy a kalandos, korántsem egyszerű helyzetekért, ma mégis ingerült és ideges vagy egy ilyen miatt. Még a legkisebb ügyből, problémából is elefántot csinálsz. Igyekezz megnyugodni, különben még nagyobb kavalkád lesz a vége.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A hét utolsó napján érzelmeid irányítanak és emiatt teljesen eltávolodsz a valóságtól. Ám ezúttal inkább a józan gondolkodásra lenne szükség, mert nem halogathatod tovább a döntés meghozatalát. Akár munkáról, akár magánéletről van szó, ess túl rajta, meglátod, megkönnyebbülsz majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Egy régi problémára nehezen találsz megoldást és ez a stressz már az egészségedre is kihatással van. Valójában azonban nem tudhatod, tested milyen gondokat jelez vagy hogy valóban csak a túlhajszolás okoz-e tüneteket, ezért mielőbb keresd fel orvosodat! Jobb félni, mint megijedni, nem igaz?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Vasárnap végre elszánod magad, mert már régen halogatsz egy komoly döntést, ami nem várhat tovább. Családod és barátaid is támogatnak, nincs mitől félned, akárhogy is alakuljanak a dolgok. Ne hátrálj meg, hisz a célod úgy nem érheted el!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Vasárnap könnyen hibába eshetsz, ha túlvállalod magad, mert az egész hétvégét munkával töltheted. Nem viheted az összes terhet mások helyett, ugyanis elég, ha a saját életedet teszed sínre. Arról nem is beszélve, hogy komoly egészségügyi tünetei lehetnek a túlhajszoltságnak. Vigyázz magadra, hiszen egészséget nem tudsz venni!