Napi horoszkóp 2023. július 29. – Válságos szombat

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Szombaton amennyire lehet, légy óvatos, különösen a közlekedésben. Kicsit álmodozó és figyelmetlen lehetsz, ami hamar bajt okozhat. Nem is tudsz magadon uralkodni, elöntenek az érzelmeid és az állóvíz teljesen felkavarodik. Persze életedbe kell egy kis pezsgés, de korántsem mindegy, hogy hogyan történik mindez.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Szombaton előtérbe kerülnek magánéleti gondjaid, még a szakítás gondolata is felmerül benned. Ne légy túlságosan könnyelmű, ne vagdalózz a szavakkal, inkább légy óvatos és körültekintő! Hamar megbánhatod, ha hirtelen hozol döntést.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Szombaton meglehetősen kiszámíthatatlan vagy, hangulatod percről percre ingadozik. Igyekezz a a pozitív dolgokra koncentrálni, ha nem akarod az egész napot vagy akár az egész hétvégét elrontani. Sok szép és jó vesz téged körül és most csak ez a fontos.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Alapvetően optimista vagy, ez pedig eddigi sikereid kulcsa is volt. Ehhez viszont ma társulnia kell a türelemnek is, ha mielőbb eredményeket akarsz látni. Lépésről-lépésre haladj, ne kapkodj, különben biztosan kudarcot vallasz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Szombaton eluralkodhat rajtad a düh, sajnos hirtelen haragú természetednek nem tudsz parancsolni. Mindig is szókimondó voltál, ami nem is baj, viszont a stílus már egyáltalán nem mindegy. Szükség lesz az önuralmadra, hogy kimássz ebből a helyzetből, de te is be fogod látni, hogy más esélyed nincs.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Szombaton minden úgy megy, mint a karikacsapás, terveid nem ütköznek akadályba. Kicsit furcsának találod a dolgot, de ne keress a kákán is csomót! Hagyd zajlani az eseményeket, így még magadra is marad időd. Pihenj rá a holnapra vagy menj el bulizni, rád fér a szórakozás!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Szombaton egy új állásajánlatot kaphatsz, ami rendkívül jól hangzik. Még akkor is elgondolkodsz rajta, ha jól érzed magad ott, ahol vagy. Úgy érzed, anyagilag is sokkal jobban járnál az új helyen, de nem tudod, megéri-e kockázatot vállalni. Mielőtt végleges döntést hoznál, aludj rá egyet, nem kell elkapkodni semmit!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Mostanában nem panaszkodhatsz, legalábbis az anyagiakat illetően. Ez az állapot meg is tartható, viszont csak akkor, ha ma nem kezdesz eszeveszett költekezésbe. Megjelenésed mindig kifogástalan, ezt mindenki tudja rólad, de nem kell mindig teljesen lecserélni a ruhatárad ahhoz, hogy ez így is maradjon.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Szombaton egy váratlan helyzet adódik, de te ahelyett, hogy kibúvót keresnél, a megoldáson töröd a fejed. Nos, éppen ezért kedvelnek olyan sokan. Egyenes vagy és soha nem adod fel, a kudarc pedig szóba se jöhet. Viszont nem árt, ha hallgatsz a segítő tanácsokra is, mert több szem többet lát.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Általában racionális vagy, de ma az érzelmeid ejtenek rabul, övék lesz a főszerep. Ezzel pedig nincs is semmi baj, mert megérzéseidre hallgatnod kell. Bár a következő lépés kockázatos lehet, de most nem az érzelmek, hanem éppen az eszed csaphat be. Engedd, hogy átjárjon az érzés, nem bánod meg!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Szombaton lehetőséged nyílik kettesben tölteni a napot a pároddal. Éppen ideje volt már, hogy újra közelebb kerüljetek egymáshoz és közös programot szervezzetek. Belefásultatok a mindennapokba, ami veszélyt jelentett kapcsolatotokra, de ma fordul a kocka. Visszatértek a múltba, amikor megismerkedtetek, újra olyan lesz, mintha egy méterrel a föld felett járnál.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2023. július 29. - Válságos szombat

Szombaton türelmes és optimista leszel, minden váratlanul felmerülő problémával könnyen boldogulsz, pikk-pakk elhárítod az akadályokat. Régen érezted már magad ennyire elégedettnek és derülátónak, ez pedig nemcsak rád, hanem másokra is jó hatással van. Próbáld megtartani ezt az állapotot, megérdemled, hogy boldog legyél!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!