Lencsevégre kapták a súlyos beteg Madonnát. Ilyen állapotban van most az énekesnő

Megosztás

- Hirdetés -

Nagyon hálás a rengeteg imáért és szeretetért, amit küldtek neki a rajongók.

Ahogy azt mi is megírtuk, Madonna súlyos bakteriális fertőzéssel került az intenzív osztályra. A turnéja egy részét le is mondta.

kep 2023 07 11 084155282 Lencsevégre kapták a súlyos beteg Madonnát. Ilyen állapotban van most az énekesnő

A popdívára eszméletlenül talált rá a családja. Mentőt hívtak rá és intubálni is kellett. A 64 éves énekesnő szerettei már a legrosszabbra is felkészültek.

@laurenconlin4 #MADONNA #madonnafans #madonnaforever #celebritysighting #laureninterviews #nyc #newyorkcity ♬ Lucky Star – Madonna

Szerencsére Madonna jobban lett és noha orvosi felügyelet alatt, de már otthon tartózkodhat.

Köszönöm a pozitív energiát, az imákat, a gyógyító és bátorító szavakat. Éreztem a felém áradó szeretetet. A gyógyulás útjára léptem, és hihetetlenül hálás vagyok az életemben lévő összes áldásért. Amikor felébredtem a kórházban, az első gondolatom a gyermekeim voltak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra

- Hirdetés -
kep 2023 07 11 083827675 Lencsevégre kapták a súlyos beteg Madonnát. Ilyen állapotban van most az énekesnő

Most az egészségemre koncentrálok, és arra, hogy megerősödjek, de biztosíthatlak benneteket, hogy amint tudok, visszatérek hozzátok!

Az észak-amerikai fellépéseit átütemezik, és ha minden jól megy októberben jön majd Európába.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!