Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapDivatMária szétműtette magát. Most 5 percenként 40 ezret keres... Hogy???!

Mária szétműtette magát. Most 5 percenként 40 ezret keres… Hogy???!

-

A 25 éves nő a plasztikai sebészet rabja. Már elköltött több mint 100 ezer dollárt, és eszébe sem áll itt megállni. Instagramon mutatja be a kezelések hatásait, aminek köszönhetően vagyonokat keres, amit természetesen … további korrekciókra költ.

A 25 éves nő a plasztikai sebészet rabja

Nagyon vallásos családból származik, szigorú szabályokkal. 12 évesen kezdett lázadni – tudatmódosítók, pia és a többi. 17 évesen elhatározta, hogy levetkőzik, és anyagi hasznot húz belőle. Megkeresett pénz Mária Magdolna gyorsan a saját testére kezdte költeni…

Ma a 25 éves az amerikai modell, tapasztalt sztriptíztáncosnő és a plasztikai sebészet függője. Sajnos a fotóit elnézve nehéz nem észrevenni, hogy a dolgok már rég kikerültek az irányítása alól…

Elszaladt vele a ló…

Egy nő évek óta nagyobbítgatja egyes testrészeit. Többek között három mellnagyobbító műtét, három „brazil fenék”, csípőnagyobbítás és … szeméremdomb műtét is volt. A nő büszke arra, hogy „a világ legvastagabb hüvelyének” tulajdonosa. Mint bevallja, a műtét során kis híján meghalt a műtőasztalon. Vérátömlesztésre volt szüksége.

A legnagyobb pozitívum az intim életem. Az extrém nagy testrészeim mindent sokkal élvezetesebbé tesznek

Az ajkait már akkorára nagyobbíttatta, hogy szívószállal nem is tud inni.

Nem sokkal ezelőtt a modell elvégeztette negyedik orrműtétjét. Mindezt azért, hogy a „Barbie-orr” álma valóra váljon. A nő egy olyan beavatkozáson is átesett, aminek köszönhetően megkapta a „macskaszem” hatást. Mint állítja, az arca most egy „erdei tündérére” hasonlít.

Ahhoz, hogy teljesen boldog legyen, a modellnek „szüksége lesz” még szemöldökátültetésre, állkapocs-korrekcióra és egy újabb ajakkorrekciókra. Mint állítja, ezután teljesen boldog lesz.

Mária már annyi műtéten átesett, hogy az USA-ban nem vállalja el senki a többi beavatkozást. Kénytelen külföldre utazni, ha tovább akarja „turbóztatni” magát.

Öt perc alatt negyvenezret keres…

Mária Magdolna büszke arra, hogy pénzt kereshet az Instagramon azzal, hogy magát mutogatja. Minden plasztikai műtétet a szponzorai finanszírozták. A nő úgy véli, hogy sokat köszönhet a világjárványnak is.

Virtuális sztriptíztáncosnő lett, és körülbelül 40.000-et keres öt perc alatt. Több tízezer követője van instán.

Ha valaki szépnek érzi magát, akkor szép. Mindenki akkor szép, ha önmagának tetszik és boldog

Íme egy fotó, a műtétek előttről…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!