Megcsípte egy bolha. Az intenzív osztályon kötött ki és amputálni kellett a végtagjait

- Hirdetés -

Senki sem gondolta volna, hogy egy bolhacsípés ekkora katasztrófába torkollik…

A New York Post szerint Michael Kohlhof a múlt hónapban került kórházba. A 35 éves férfit az intenzív osztályra szállították, miután nem érezte a lábujjait. Emellé még influenzaszerű tünetek is társultak.

bolhacsipes Megcsípte egy bolha. Az intenzív osztályon kötött ki és amputálni kellett a végtagjait

Egy bolhacsípés a végtagok amputációját eredményezte. Mi történt?

Michael Kohlhof egy kórházba került a texasi San Antonio-ban. A felvételt követő első 24 órában a 35 éves férfit légzőkészülékhez csatlakoztatták, dialízist, antibiotikumot és egyéb intravénás gyógyszereket adtak be.

- Hirdetés -
kep 2023 07 24 071757482 Megcsípte egy bolha. Az intenzív osztályon kötött ki és amputálni kellett a végtagjait

Michael Kohlhof rokonai többször is meg voltak győződve arról, hogy kedvesük agyhalált fog szenvedni. Az egyik – a 35 éves férfi életét is megmentő – gyógyszer bevétele következtében a beteg kezei és lábai üszkösödésbe kerültek. Szükségessé vált karjainak és lábainak részleges amputálása.

kep 2023 07 24 071811774 Megcsípte egy bolha. Az intenzív osztályon kötött ki és amputálni kellett a végtagjait

Az orvosok szerint Michael Kohlhof egészségét egyetlen bolhacsípés tette tönkre. A parazita a 35 éves férfit egy ritka típusú tífusszal fertőzte meg, melynek következtében súlyos anafilaxiás sokkba került. Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjának szóvivője hangsúlyozta, hogy ez a fajta betegség csak trópusi és szubtrópusi éghajlaton, például Texasban fordul elő.

kep 2023 07 24 071821270 Megcsípte egy bolha. Az intenzív osztályon kötött ki és amputálni kellett a végtagjait

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!