Meghalt a Beverly Hills 90210 sztárja. David Gail 58 éves volt

- Hirdetés -

Meghalt a Beverly Hills 90210 című amerikai sorozat egykori sztárja, David Gail. A színész 58 éves volt, halálhírét, amelynek okairól egyelőre nem tudni többet, a nővére közölte a közösségi oldalán.

David Gail meghalt

David Gail: karrierjének kezdetei

Karrierje azonban egy olyan szakmával kezdődött, amely teljesen független a színészettől. 

Mérnöknek tanult a Dél-Floridai Egyetemen, illetve a filozófia tudományát is elsajátította. Lelkes sportoló volt és sokféle sportot űzött: karatét, amerikai futballt, hegyi kerékpározást és hegymászást. Mielőtt elkezdett jobban érdeklődni a színészet és a televíziózás után, marketing osztályvezetőként dolgozott.

- Hirdetés -

David Gail Shannen Doherty vőlegényét, Stuart Carsont alakította a Beverly Hills 90210 című tinisorozatban. Több tucat más televíziós műsorban is szerepelt a 90-es években.

Alig volt olyan nap az életemben, amikor nem voltál mellettem, mindig a szárnysegédem, mindig a legjobb barátom voltál, aki készen állt, hogy bárkivel és bármivel szembenézzen értem

Gailtől, akinek másik híres alakítása a General Hospital című szappanopera, Joe Scanlonja, egykori kollégái a komment között búcsúztak el.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!