Megható képet posztoltak Bruce Willisről. Szem nem marad szárazon…

Megosztás

- Hirdetés -

A fotón minden jól látszik.

Bruce Willis visszavonult, mert affáziát, majd később demenciát állapítottak meg nála. Nagyon nehezen tud kommunikálni a szeretteivel. Minden rajongója árgus szemekkel figyeli, hogy érkezik-e hír az egykori akciósztárról.

kep 2023 06 18 123218608 Megható képet posztoltak Bruce Willisről. Szem nem marad szárazon...

Most a felesége osztott meg az Instagram-oldalán egy fotót, amely a 2017-es Volt egyszer egy Venice című vígjáték jelenetét kapta el.

- Hirdetés -

Sajnos mind tudjuk, hogy a színésznek soha nem lesz már ilyen csibész, sármos, ráncoktól-gondoktól mentes arca, de így legalább úgy emlékszünk rá, amilyen volt. Egy bálvány, egy remek színész.

„Szeretlek Bruce Willis. Csodálatos családod van. Megmutatja, milyen nagyszerű ember, férj, apa vagy, nem csoda, hogy olyan sok ember törődik veled, szeret és támogat. Ők mindannak a szeretetnek,, együttéreznek veled és a családoddal. (…) Nem ismerlek benneteket személyesen, de szeretetet érzek a szívemben mindannyiótok iránt. Isten áldjon meg Bruce tégd és édes családodat. ❤️”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!