A fiatal nő 3 percig halott volt. Elárulta, mit tapasztal most!

- Hirdetés -

Mi emberek alapvetően félünk a haláltól, hiszen fogalmunk sincs arról, mi vár ránk a túlvilágon vagy egyáltalán létezik-e egy másik világ azt követően, hogy lelkünk elhagyja testünket. Lehetetlen felkészülni rá, hiszen nem tudjuk, mikor jön el a mi utolsó óránk.

46002036 3508394 73bf753e7b0ad8dfa4001cb43e95ddbf wm A fiatal nő 3 percig halott volt. Elárulta, mit tapasztal most!

Az Egyesült Államokban élő, 36 éves Jade viszont tanulságos tapasztalatot szerzett. A nő szíve három percre megállt, ráadásul történt ez egy olyan mindennapi tevékenységtől, amit tulajdonképpen mindannyian csinálunk.

Amikor elérkezik a nyár, élvezzük a napsütést, a szabadtéren töltött időt, a magas hőmérséklet azonban akár életveszélyes is lehet. Az amerikai nő napszúrást kapott, aminek következtében elájult és meghalt.

43892662 3349504 5fb7edf74a4e3cdc3d7f26821e423199 wm A fiatal nő 3 percig halott volt. Elárulta, mit tapasztal most!

„A napszúrás három percre kioltotta az életem, három percig halott voltam.”

Forró nyári nap volt, Jade a barátai társaságában élvezte a szabadságot szülővárosában, Green Bayben.

„Minden nagyon rövid időn belül történt, nem tartott sokáig, mégis úgy éreztem, mintha egy tonna tégla hullott volna rám.”

A nő és barátai a teraszon ejtőztek, de Jade egy idő kezdte rosszul érezni magát. A hőmérő harminchét fokot mutatott árnyékban.

Meglátogattam egy barátomat és kimentünk cigizni – ez nagy hiba volt. Amint leültem a piknikasztalhoz, úgy éreztem, hogy a fejem egyre nagyobb, a testem pedig zsugorodni kezd.”

- Hirdetés -

Ahogy Jade elkezdte gyengének érezni magát, bement a házba és lerogyott a kanapéra. Szédült, hányingere volt és kiszáradt a szája, tünetei a hőguta egyértelmű árulkodó jelei voltak.

„A kanapén fekve leesett a fejem és furcsa hangokat kezdtem kiadni”.

A fiatal nő életében ez volt az a pillanat, amikor beletörődött a halálba, érezte, innen már nincs menekvés.

Hirtelen minden elsötétült és ez volt az a pillanat, amikor tudtam, hogy meg fogok halni.”

A fiatal nő 3 percig halott volt. Elárulta, mit tapasztal most!

Szerencséjére barátai gyorsan reagáltak, mentőt hívtak, akik hamarosan a helyszínre érkeztek és kórházba szállították a nőt, majd ott újra is kellett éleszteni őt. Jade-nél szívritmuszavar lépett fel, ami súlyos remegéssel és ájulással is járhat.

- Hirdetés -

Jade miután magához tért elmondta, három perces halála során semmi mást nem látott, mint nagy feketéséget. Sokan fehér fényről, nyugalomról mesélnek, de a fiatal nő ennek ellenkezőjét tapasztalta. Azóta viszont megmagyarázhatatlan anomáliáknak a részese, emiatt pedig elkezdett hinni a túlvilág létezésében is.

„Általában az órák leállnak, amint a csuklómra teszem azokat. A párologtatók kikapcsolnak, ha az akkumulátor megtelt. Volt néhány olyan helyzetem is, amikor ijesztő hangokat hallottam. Láttam olyan dolgokat, amik nincsenek ott. Néha suttogás és ködös alakok alakok is megjelentek előttem.”

A fiatal nő 3 percig halott volt. Elárulta, mit tapasztal most!

A tizenkét évvel ezelőtt történtek megtanították Jade-et arra, hogy nem kell félnie a haláltól.

„Mindig is nagyon féltem a haláltól, de a 2011-es események után ez a félelem megszűnt. Tudom, hogy ha eljön az én időm, nem fogok félni. Megtanultam, hogy az amitől félünk, az nem is olyan ijesztő.”

Ti mit gondoltok?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!