Megmászta a világ legmagasabb felhőkarcolóit, hogy szelfizgessen… tragikus vége lett!

- Hirdetés -

A fiatal francia épületek megmászásával vált híressé. A halálához is ez vezetett.

Az extrém sportok az adrenalinon kívül halálos kockázattal is járnak. Az egyik a városi hegymászás, a városi mászás egyik fajtája, amelyet a fiatal francia űzött.

Az extrém sportoló valódi neve Remi Lucidi, a férfi mindössze 30 éves volt, és gyakran pózolt nehezen megközelíthető vagy tiltott helyeken. Remi Enigma újabb és újabb határokat lépett át, és mutatványaiban egyre magasabbra tette a mércét. Profilját több ezren követték.

- Hirdetés -

Július 30-án, vasárnap szomorú hír érkezett a médiához. A hegymászó az egyik extrém utazása során halt meg. Barátai szerint:

Remi megpróbálta meghódítani a Tregunter-torony komplexumot. A szemtanúk szerint 18 óra körül érkezett meg az épülethez, majd közölte a biztonságiakkal, hogy meg akarja látogatni egy barátját a 40. emeleten.

Ezt megerősítik azok a térfigyelő felvételek is, amelyeken látszik, hogy a francia feljut a 49. emeletre , és miután elérte, tovább megy. Utoljára 19 óra 38 perckor látták élve, amikor bekopogtatott a lakópark egyik ablakán.

Az egyik nem hivatalos és névtelen forrás szerint a férfi kint ragadt, és az ablakon próbált segítséget kérni. Utoljára a szobalány látta őt, aki a helyzettől megrémülve értesítette a rendőrséget.

A srác állítólag még a liftet is leállította, hogy ne tudják őt elkapni.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!