Undorító, amit ez a pár művelt. Erre béreltek egy lakást

- Hirdetés -

Mindkettőjük ellen vádat emeltek!

A Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának rendőrei csütörtökön őrizetbe vettek egy házaspárt. Egy 67 és egy 52 éves párt azzal gyanúsítanak, hogy más nők prostitúcióból profitáltak.

futtatas Undorító, amit ez a pár művelt. Erre béreltek egy lakást

A tisztek előzetes megállapításai szerint a 2013-tól idén júliusig tartó időszakban helyiségeket biztosítottak, megkönnyítve ezzel a nők szolgáltatásait, amiből anyagi hasznot húztak.

- Hirdetés -

Az ebben az ügyben összegyűjtött bizonyítékok megerősítették, hogy a házasság állandó bevételi forrásként kezelte a futattást.

kep 2023 08 01 134030053 Undorító, amit ez a pár művelt. Erre béreltek egy lakást

A házaspárt a regionális ügyészségre vitték, ahol meghallgatták a vádakat. Ők lesznek a felelősek a futtatásért, ami állandó bevételi forrást jelentett számukra.

A párral szemben az ügyész megelőző intézkedést alkalmazott rendőri felügyelet, vagyonkezesség, valamint az országból való kiutazási tilalom, valamint útlevél-lefoglalás formájában. Emellett a 67 éves férfit eltiltják a szállodai szolgáltatások területén folytatott vállalkozástól.

kep 2023 08 01 134040627 Undorító, amit ez a pár művelt. Erre béreltek egy lakást

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!