NAGY A BAJ! Reviczky Gábor szervezetében áttéteket találtak!

- Hirdetés -

Idén márciusban derült ki, hogy Reviczky Gábor rákkal küzd.

Ahogy mi is megírtuk, márciusban kiderült, hogy Reviczky Gábor prosztatarákkal küzd és a kemoterápiát elutasította. Az újabb PET CT eredmények áttéteket mutattak ki a színész szervezetében.

kep 2023 07 11 145714472 NAGY A BAJ! Reviczky Gábor szervezetében áttéteket találtak!

Súlyosbodott a Kossuth- és Jászai-díjas színész állapota. Nem volt más választása, belement a kemoterápiába, annak ellenére, hogy korábban ellenezte a kezelést.

Már három kemoterápiás kezelésen is túl van, és további három vár rá. A színész a körülményekhez képest jól viseli a kezelést, és a munkáját sem hagyta abba.

- Hirdetés -
kep 2023 07 11 145724109 NAGY A BAJ! Reviczky Gábor szervezetében áttéteket találtak!

„Igaz, hogy nem akartam kemoterápiát, de akkor még nem tudtam, hogy áttétem van, többek között a csontjaimban… ez a legutóbbi vizsgálaton derült ki” – mondta a színész.

kep 2023 07 11 145733884 NAGY A BAJ! Reviczky Gábor szervezetében áttéteket találtak!

„Beláttam, hogy muszáj vállalnom a kezelést, amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek. Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz” 

kep 2023 07 11 145743288 NAGY A BAJ! Reviczky Gábor szervezetében áttéteket találtak!

Most épp a ráckevei otthonukat árulják. A Blikknek elárulta, hogy miért.

- Hirdetés -

„Nagy a korkülönbség köztem és a feleségem között, ezért valószínű, hogy én fogok előbb elmenni. Ő azután biztosan eladta volna ezt a helyet, de úgy gondoltuk, jobb ennek elébe menni, és addig rendezni ezt a dolgot, amíg élek. Bevallom, nem könnyű hetvennégy évesen egy ilyen döntést meghozni, néhány hétig gondolkodtam, mielőtt belementem, mert egyébként nagyon szeretek itt élni”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!