Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 30. - Változtass drasztikusan!

Napi horoszkóp 2022. december 30. – Változtass drasztikusan!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Feszes tempót diktálsz otthon és a munkahelyeden is, úgyhogy rád férne a pihenés. Rengeteg módja van annak, hogy egy kicsit elkényeztesd magad még a szürke hétköznapokon is. Belefeledkezel a rohanásba és közben telnek-múlnak az évek, amiket nem élsz meg. Pénteken végre állj meg, lassíts és éld meg a pillanatot, hiszen amúgy is év vége van, most kirúghatsz a hámból!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Rendkívül jól alakulnak a dolgaid, a szél belekap a vitrolába. Szinte kérned sem kell semmit, az események a maguk rendjében haladnak és mindenki a segítségedre van. Ha valami zavar és úgy érzed, nem jó az irány, akkor bátran mondj nemet és változtass! Sosem késő!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Valaki hamis állításokat terjeszt rólad és igazságtalanul vádol meg bizonyos dolgokkal. Bár nagy a kísértés, hogy felvedd a kesztyűt, el kell gondolkodnod. Érdemes belefolynod egy felesleges vitába? A legjobb megoldás, ha figyelmen kívül az illetőt és a történéseket, hiszen aki ismer, tudja, milyen vagy és úgysem hisz neki. Ha reagálsz, csak rontasz a helyzeten. Kell ez neked?

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Nincs könnyű dolgod szerelmeddel, ha meg kell őt győznöd valamiről, hiszen ő elég makacs és érveid leperegnek róla. Ugyanakkor, ha tudod, hogy gondolkodik, ezt az információt fordíthatod a hasznodra. Jövőre töltsetek együtt több időt, mert csak így csiszolódhattok össze teljesen!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Hatalmas tapasztalatod van abban, amit csinálsz, de most egészen máshogy kell hasznosítanod azt. Ezúttal viszont tovább kell adnod, mert vannak fiatalabb, tapasztalatlanabb kollégáid, akiknek szüksége van a segítségedre és a bölcsességedre. Ezzel nemcsak az elismerésüket, hanem a tiszteletet és szeretetet is kivívhatod magadnak. Ez később jól fog jönni, hiszen az élet előbb-utóbb visszaadja, amit te adsz másoknak.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Úgy tudtad, tisztában vagy azzal, kivel hányadán állsz és ki, kivel van. Ám ma összekeverednek a szerepek, ez pedig okoz némi bonyodalmat. Akik eddig nem támogattak, most igen és fordítva. Nem is érted, mi zajlik körülötted, de talán ez most nem is számít. Hagyd magad sodródni az árral, éppen úgy alakul minden, ahogy annak lennie kell!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szükséged van egy kis levegőváltozásra. Ki kell szakadnod a megszokott környezetből. Bár lehet, hogy utazgatásra nincs lehetőséged, de elmehetsz olyan helyekre, ahol már régen nem jártál. Legyen az egy kávézó, egy park, teljesen mindegy, csak magadra szánhass néhány csendes percet, órát. Ezt követően mással szemmel látod majd a világot, mint eddig bármikor.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Vidám napnak ígérkezik a péntek. Sokat számít, hogy éled meg a történéseket, hiszen a boldogságból bőven táplálkozhatsz. Elég energiád van ahhoz, hogy megoldj minden feladatot, még azt is, ami lehetetlen küldetésnek tűnik. Ma te leszel a nyerő, a hátadon cipeled a többieket és persze minden megoldandó ügyet is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Pénteken ne hagyatkozz a megérzéseidre, inkább hallgass egy barátodra! Függetlenül attól, hogy ő az idősebb vagy sem, élettapasztalata nagyobb ezen a téren, mint a tiéd. Ő majd megnyugtató tanácsot ad és ellát a szükséges információkkal. Fordulj hozzá, benne nem fogsz csalódni, bőven vannak jó tippjei!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Az év utolsó előtti napja meglepetéseket tartogat számodra. Az egész napod felfordul, amikor egy váratlan történés érkezik. Fontos, hogy teendőidet jól időzítsd, mert így különösebb nehézségek nélkül alakíthatod át napi rutinod. Azt viszont ne feledd, bármi történik, azt a reakciód teszi jóvá vagy éppen rosszá!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Pénteken belemerülsz gondolataidba, az foglalkoztat, min múlik, hogy eléred-e a célod vagy sem. Bár sok minden függ a körülményektől is, de valójában a hozzáállásodon és a szorgalmadon van a hangsúly. Ha lelkesebb leszel és jobban igyekszel, semmi nem állhat az utadba.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Kicsit szomorúnak érzed magad pénteken, pedig valójában nincs rá okod. Holnap már szilveszter napjára ébredsz és megkezdődhet az év végi ünneplés. Ám te inkább édességbe fojtanád a bánatod, de ez nem túl bölcs döntés. Ehelyett inkább egy kis testmozgásra lenne szükséged, ráadásul valami olyanra, ami kimozdít a komfortzónádból. Az időjárás nem is áll az utadba, de azért öltözz rétegesen! Sétálj, túrázz vagy menj el kirándulni, csak ne maradj otthon!