Világunk.hu
2023 október 3 kedd
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. július 16. - Buzog benned a tettvágy

Napi horoszkóp 2023. július 16. – Buzog benned a tettvágy

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Már érzed, hogy közel vagy a célodhoz, mégis nem várt akadályba ütközöl. Úgy érzed, tehetetlen vagy, pedig csak le kell higgadnod és tiszta fejjel gondolkodni. Bízz végre magadban, hiszen tudásod és tapasztalod bőven van a probléma megoldásához!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap egy hozzád közel álló személy kérheti segítséged, de te nem vagy biztos abban, hogy helyesen cselekszel-e, ha segítő kezet nyújtasz. Néha jobb is nem belefolyni mások dolgaiba, mert abból csak rosszul jöhetünk ki. Próbálj tanácsot adni, de ennél többet ne tégy, ezzel sem hagyod bajban az illetőt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Rendkívül udvarias és higgadt ember vagy, de néha előtör belőled az alvó oroszlán. Soha nem hagyod magad befolyásolni, ma se tedd, mert valaki megpróbálkozik ezzel. Olyan eszközöket válassz, amivel nem bántasz meg másokat, így később sem kell bocsánatot kérned senkitől.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha valakit szeretsz, hajlamos vagy görcsösen ragaszkodni hozzá, ami nem jó dolog, hiszen az illető úgy érezheti, hogy megfojtod. Ne telepedj rá a másik félre, hagyj neki teret! Töltsétek külön a mai napot, így mindketten kibontakozhattok és szabadnak érezhetitek magatokat. Este ugyanúgy együtt lehettek, de jót tesz majd néhány óra különlét.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Nagy szükséged van a kikapcsolódásra, ám most nem éppen vagy oda az emberekért, a tömegről már nem is beszélve. Ám ennek ellenére, amennyiben az idő engedi, menj vízpartra, mert bár sokan vannak, mégis ezt élvezed a legjobban. Nem kell buliznod ahhoz, hogy igazán pihenni tudj, neked a nyugalom sokkal többet ér.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Hosszú idő után végre sikerült elhatároznod magad és ezt ma szeretteiddel is megoszthatod. Döntésednek ugyan nem mindenki örül maradéktalanul, de most saját magadat kell előtérbe helyezni. Ezzel a kihívással mindenképpen szembe kell nézned, akár akarod, akár nem. Minél előbb túl vagy rajta, annál korábban léphetsz tovább.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Vasárnap váratlan vendég érkezhet hozzád, aki talán egy rég nem látott barát vagy egy olyan ember, akit régóta szeretnél közelebb tudni magadhoz. Az illető teljesen felkavarja az érzelmeidet és nem tudod, hogyan tovább. Mivel nehezen viseled a csalódást, igyekezz megfontoltan cselekedni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Vasárnap mérlegre kell tenned az életed, ugyanis a sorban állva sosem jutsz előrébb. Gondolkodj el azon, mire vágysz, mi a legfontosabb az életedben és lépj, mert különben a siker messziről elkerül. Veszíteni valód nincs, viszont annál többet nyerhetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap nem a heti fáradtság uralkodik el rajtad, hanem a tettvágy. Ma képes vagy mindenkit az ujjad köré csavarni, egyszerűen sugárzol. Lesznek, akik irigykedve tekintenek rád, de te ne foglalkozz a riválisokkal, csak élvezd a hét utolsó napját úgy, ahogy azt te szeretnéd!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Vasárnap semmilyen extra feladat megoldására nem készültél, mégis egy nagy erőfeszítést igénylő kihívással kell szembenézned. A probléma megoldása teljesen kimerít majd, de az eredmény láttán büszke lehetsz magadra. Jutalmad egy pohár bor és finom vacsora lehet attól az embertől, aki nagyon hálás lesz neked a segítségért.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Egyáltalán nem vagy felkészülve arra, ami ma történni fog. Előre eltervezett programod nem hiúsul meg teljesen, de rengeteg időt veszítesz a pihenésből. Nincs miért halogatnod a dolgot, cselekedj minél hamarabb! Amint végeztél vele, máris élvezheted a szabadidőt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Van valaki a közvetlen közeledben, akivel úgy érzed, nem jössz ki jól és csak eszköz vagy a kezében ahhoz, hogy elérje saját céljait. A megérzéseid általában nem csalnak, éppen ezért nem ér meglepetésként az illető következő lépése. Gondolkodhatsz ezen ma is, de ne rontsd el az egész napot, elvégre ma még pihenhetsz. Használd ki a nyarat, hiszen az időjárás most a kezedre játszik!