Világunk.hu
2023 október 3 kedd
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. július 17. - A megoldás tálcán kínálja magát

Napi horoszkóp 2023. július 17. – A megoldás tálcán kínálja magát

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Hétfőn környezeted képtelen levenni rólad a szemét, csak úgy vonzod a tekinteteket és ehhez még kiöltöznöd sem kell. Kacérkodhatsz bárkivel még akkor is, ha van párod, persze csak addig mehetsz el, amíg a határok megengedik. Sok emberrel megismerkedhetsz ma, de ne add ki magad azonnal, maradj titokzatos!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Komoly munkában leszel a hét első napján, de szánj időt a barátaidra is, ha a hétvégén ez kimaradt. Az életedben lévő űrt most csak ők tudják betölteni, addig sem gondolsz a pénzügyeidre, amíg velük vagy. Lehet, hogy egy időre keresned kellene egy másodállást, amíg egyenesbe kerülsz. Nem tart sokáig, de most ez az egyetlen megoldás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Hétfőn végre megvilágosodsz, többé nem akarsz mások megmentője lenni. Mindig a jótevő szerepében tetszelegsz, de most vissza kell utasítanod a segélykérést. Csak úgy bontakozhatsz ki és mutathatod meg önmagad, ha nem koncentrálsz másra. Nyitott kapukat döngetsz, csak be kell lépned rajta!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Hétfőn nagy önbizalommal vághatsz bele a munkádba, bár pénzügyeid árnyékot vetnek jó hangulatodra. Kedvesed vagy legjobb barátod lehet a támaszod, akivel mindent megbeszélhetsz. Munka után üljetek be valahova, ahol nyugodtan, zavartalanul és hosszan beszélgethettek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Nem indul túl jó hangulatban a hét első napja, kissé morcos lehetsz, de fogalmad sincs róla, hogy miért. Pénzügyi nehézségeid egyre nyomasztóbbak, de ha beszélnél róluk valakivel, akiben megbízol, a megoldást is megtalálnátok a problémára. Este fuss össze legjobb barátoddal, rá mindig számíthatsz!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

A szerencse hétfőn is melletted áll, de te egyáltalán nem érzel így. Kellemes napod lehet, ha nem rontod el azzal, hogy az anyagi problémákon agyalsz. Egy hosszú beszélgetés a legjobb barátoddal világossá tehet mindent és tálcán kínálja a megoldást. Lépj a tettek mezejére, ne pánikolj, cselekedj!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénzügyeid hétfőn száznyolcvan fokos fordulatot vesznek, ha jól határozol. Anyagi kérdésekben kell döntened, éppen ezért nem riadhatsz vissza a leghajmeresztőbb megoldásoktól sem, mert ezek jelentik számodra a jövőt. Kockázat nélkül nem nyerhetsz és, ha ezt végre belátod, már egyenesben vagy.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Pénzügyeidbe még szíved választottja sem láthat bele, szereted megtartani magadnak, hogy mennyi áll a házhoz. Te irányítod az ügyeidet, ám néha úgy érezheted, sokat titkolózol. Találd meg a kiskaput, amivel mindketten jól jártok, így elkerülheted a jövőbeli pénzügyi vitákat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szenvedélyes napnak ígérkezik a hétfő, ugyanis egy titkos hódoló borzolhatja fel a kedélyeket. Jól érzed magad a bőrödben és ezt mások is észreveszik. Azonban, ha van párod, féken kell tartanod az érzéseidet és ellenállni a kísértésnek. Nehéz dolog ez, de menni fog. Szingliként viszont nincs mit veszítened, engedd, hogy sodorjon az ár.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Hétfőn bizony minden helyzetben megállod a helyed, ha érthetően és világosan kommunikálsz. Még magad is meglepődsz azon, mennyire kedves vagy mindenkivel, senki nem tud kihozni a sodrodból. Az anyagiak viszont egy kicsit nyomasztóan hatnak rád, de aggodalomra semmi ok, több pénzed van, mint gondolnád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Hétfőn beszédes kedvedben leszel, ezért folyamatosan a társaságot keresed. Párod pedig kezdeményező kedvében van, ezért extrém kalandok várnak rád a hálószobában és azon kívül is. Ma még a legegyszerűbb dolog is hatalmasnak számít, most minden olyan, amilyennek mindig is szeretted volna.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Az ember társas lény és bár legyen épp egyedül, akkor is a változatosságot és a kalandot keresi, mint ahogy akkor is, amikor párban él. A hét első napján sok érzelmet élsz át, hangulatod percről percre változik, te mégsem bánod, mert most érzed, hogy élsz, zajlik az élet körülötted.