Világunk.hu
2023 október 3 kedd
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. május 7. - Ne feszítsd túl a húrt!

Napi horoszkóp 2023. május 7. – Ne feszítsd túl a húrt!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Vasárnap egy teljesen jelentéktelen ügyet teszel bolhából elefánttá. Igyekezz távolabbról nézni a dolgot, mert akkor reális képet kaphatsz róla! Ha nem így teszel, biztosan egy nagy veszekedés részese leszel, ezt pedig jobb lenne elkerülni. Ne rontsd el a hét utolsó napját, inkább tedd harmonikussá azt!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap kellemes napnak nézel elébe, egyetlen probléma sem üti fel a fejét. Nincs is más dolgod, mint élvezni a családoddal vagy a barátokkal együtt töltött időt. Például egy kis meglepetés a kedvesnek, egy grillparti a barátoknak még közelebb hoz titeket egymáshoz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Jól érzed magad a bőrödben, most minden adott ahhoz, hogy boldog légy. Vasárnap szánj több időt a párodra, családodra, a barátaidra! Túl sokat dolgozol, hiányzol nekik, de ma valamit bepótolhatsz az elvesztegetett időből.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Vasárnap könnyen kommunikálsz, ami nagy előnyödre válik, akár dolgozol, akár nem. Bármilyen régóta halogatott ügyet lezárhatsz és új lapot nyithatsz. Ne feledkezz meg az apró részletekről sem, mert azokban van a buktató!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Bárhova indulsz a mai napon, légy nagyon körültekintő, mert a csillagok balesetveszélyt jeleznek. Otthon is elővigyázatosnak kell lenned, sok az éles kés és a hegyes sarok. Ha türelmes maradsz és nem kapkodsz, elkerülheted a bajt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Vasárnap kicsit sötétebben látod a dolgokat, mint kellene, de nincs miért aggódnod. A dolgok alakulása rajtad múlik, a hangulatod pedig sokat alakít rajtuk. Minden okkal történik, te vagy a saját sorsod kovácsa, vedd kezedbe az irányítást!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Vasárnap olyan helyzetbe kerülsz, amilyenbe már sokszor voltál és ezt egy jelnek veszed. Jól is teszed, mert többé nem hátrálhatsz ki ebből a helyzetből, most kell megoldani a problémát. Látod a korábban elkövetett hibáidat, okultál belőlük, a kép is tisztább, tudod, mit kell tenni, ne habozz tovább!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Vasárnap elegendő erőt magadban ahhoz, hogy néhány dolgot tisztázz a kapcsolatodban. Lehetetlen a végletekig elnyomni magadban ezt a késztetést, úgyhogy minél előbb ess túl a beszélgetésen, legyen az akármilyen kellemetlen is! Megkönnyebbülsz, ha tiszta vizet öntesz a pohárba és ezzel talán a változás útjára is ráléphetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap egy kisebb vita is komoly veszekedéssé fajulhat. Már nem tudod elviselni, hogy mások beleszólnak az életedbe és ennek hangot is adsz. Nincs is rá szükség, hogy másoknak megfelelj, hiszen emiatt nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd. Tedd meg az első lépést az önállóság felé, nem fogod megbánni!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Túlságosan félsz és bizonytalan vagy, pedig nagyon vágysz egy kis változatosságra. Annak érdekében, hogy ne tartson vissza a félelem, előbb magadon eszközölj változtatásokat és csak aztán nyúlj a külső körülményekhez! Szépen komótosan haladj, hipp-hopp nem szabad beleugrani az ismeretlenbe!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Lehet, hogy új életet kezdtél és teljesen a nulláról kell felépíteni mindent. Ha sikerül aggodalom nélkül új pályára vagy egy új kapcsolatba lépned, kevésbé leszel sérülékeny. Képes vagy rá, csak higgy magadban!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Vasárnap ne szaladj túlságosan előre, ugyanis így átsiklasz egy komoly problémán, ami azonnali cselekvést igényel. Ha nem orvosolod a dolgot, kínos következményei lesznek. Foglalkozz az adott pillanattal, helyzettel, úgy nem maradsz le semmiről és a nagyobb bajt is elkerülheted!