Napi horoszkóp 2023. március 18. – Az érzelmek fogságában

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Szombaton nem igazán találod a szavakat, fogalmad sincs, kivel hogyan beszélhetsz úgy, hogy ne legyen belőle sértődés. Aggodalomra nincs okod, ez csak egy átmeneti időszak, amíg tartanod kell a szád. Ha teheted, vonulj el mindenkitől, holnaptól már sokkal könnyebb dolgod lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Szombaton megkönnyebbülsz, ugyanis végre kimondhatod, amiről egész héten hallgattál. Élj a lehetőséggel, mert, ha most nem beszélsz, a jövőben már nem lesz rá lehetőséged! Ezek után pozitív napokra számíthatsz, de előtte még könnyíts a lelkeden!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Úgy tűnik, nem is sokára, pénz áll a házhoz. Sok ötleted, terved van azzal kapcsolatban, mire költenéd el ezt az összeget, de ne hamarkodj el semmit! Később még szükséged lehet rá. Persze van, amit most meg kell venni, de ne szórj el minden forintot!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Szombaton megint elkerül egy régi téma, amit már nagyon unsz. Ne úgy tekints rá, mint egy bosszantó dologra, inkább nézd úgy, mint egy új lehetőséget, amit ki kell használni! Most javíthatsz az életeden vagy éppen teljesen újra kezdheted azt, de csak akkor, ha nyitott vagy és nem kapaszkodsz a múltba.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Szombaton egy rég nem látott ismerősöd tér vissza az életedbe és te nem érted, mit keres itt valójában. Egyáltalán nem vagy boldog a viszontlátástól, úgy érzed, az illetőnek hátsó szándékai vannak. Biztos vagy benne, hogy akar tőled valamit, de fogalmad sincs, mi lehet az. Ha kíváncsi vagy, ne kertelj, kérdezz rá egyenes, ha nem, küld el őt, mert nincs rá szükséged!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Már itt a tavasz, de nem vagy elkésve sehonnan sem. Idei terveid azonban módosításra szorulnak. Engedd el, amit nem sikerült elérned vagy sínre tenned és azzal törődj, ami fontos számodra! A megfelelő sorrend, a tervezés sokat segíthet neked a megvalósításban, úgyhogy ne tétlenkedj, láss neki azonnal!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Szombaton érzelmes hangulatodnak köszönhetően átértékeled a kapcsolataidat. Nagy hibát követsz el, ha szívügyekben nem az érzelmek vezérelnek, így ne dönts nélkülük! Van mit átgondolni, de ne hamarkodj el semmit, mert különben sokáig bánni fogod!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

?ár lezártnak tekintettél egy témát, a párod vagy valamelyik kollégád újra előhozza azt. Nem érted, miért fontos ez és miért akarja újra megbeszélni veled. A veszekedést viszont csak úgy kerülheted el, ha megértő és türelmes leszel. Mindenkinek vannak nehéz napjai, de te segíthetsz neki túlélni ezeket.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Végre szombat van, jobban is érzed magad, mint a héten bármikor. Bár a mai nap sem lesz teljesen tökéletes, felvillanyoz, hogy nem a munkahelyeden kell lenned. Kerüld a felesleges vitákat, inkább tégy úgy, mintha nem értenéd, a többiek miről beszélnek! Legyen ez a te napod, amikor csak magadra összpontosítasz!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Szombaton társaságra vágysz, beszélgetni, ötletelni lenne kedved. Ha dolgozol, nyitott fülekre találsz, hiszen épp ilyen egy jó csapatjátékos, mint te. Arra azonban ügyelj, hogy ne ossz meg minden gondolatodat a többiekkel, mert bőven van köztük olyan, ami később a te malmodra hajtja majd a vizet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Szombaton rengeteg feladat vár rád, ami frusztrál téged, főleg egy ilyen kemény munkahét után. Ráadásul azzal is szembesülnöd kell, hogy olyan problémával is meg kell küzdened, amivel egyszer már megharcoltál. Te már lezártnak tekintetted ezeket az ügyeket, most mégis újra elkerülnek. Lesz mind dolgoznod, de még ma pontot tehetsz minden végére és a vasárnap már nyugodtan telik.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2023. március 18. - Az érzelmek fogságában

Szombaton érzelmes hangulatba kerülsz. Tudod, hogy változás előtt állsz, amitől tartasz, félsz is egy kicsit. Ehelyett azonban várakozással telve kellene tekintened rá, mert aggodalomra nincs okod. Minden félelmed alaptalan, most ugyanis egy pozitív időszak következik.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!