Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. március 19. - Lazulj el!

Napi horoszkóp 2023. március 19. – Lazulj el!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nagy szükséged lenne a környezetváltozásra. Hosszú, nehéz hét áll a hátad mögött és az időjárás is kezd alakulni. Szóval, beszélj a pároddal vagy a barátaiddal és keljetek útra! A friss levegő mindenkinek jót fog tenni.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap a legapróbb dolgokon is felhúzhatod magad, de ennek ellenére is a helyén kell kezelned a dolgokat. Figyelj arra, kinek mit és hogyan mondasz, akkor nem lesz baj! A kisujjadból kirázod majd a dolgokat, ha higgadt tudsz maradni. Lazíts végre, hiszen mégis csak vasárnap van!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Végre egy nap, amikor te és a párod kerülhet a középpontba. Akár kimozdultok, akár összebújva töltitek a napot, teljesen feltöltődtök majd energiával. Ha pedig szingli vagy, semmiképp ne maradj otthon! Egy mozi vagy kirándulás alkalmával te is rátalálhatsz az igazira.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Végre tavasz van, nem ártana beszerezned néhány új cuccot magadnak. Persze ne töltsd az egész napot vásárlással, ha csak a párod és a barátaid nem csatlakoznak hozzád. A közös program közelebb hoz titeket egymáshoz, de fontos, hogy közben mindenki jól érezze magát.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Vasárnap egy izgalmas ember léphet be az életedbe. Persze nem kell azonnal szerelemre gondolni, mert egy örök barát sokkal értékesebb egy kezdeti fellángolásnál. Ma bármi megtörténhet, úgyhogy légy nyitott mindenre! Sosem lehet tudni, mi sül ki ebből.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Kivételesen egy laza, békés és boldog vasárnap elé nézel. Ma még gondolni sem kell a házimunkára, ezúttal te választhatsz programot. Fontos, hogy teljesen feltöltődj, ugyanis jövő héten szükséged lesz a plusz energiára. Ma azonban csak lazíts és élvezd a tavaszt!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Végre újra önmagad lehetsz, visszatér a jó hangulatod és jól érzed magad a bőrödbe. Párodnak vagy barátaidnak határozott elképzelései vannak a mai programmal kapcsolatban, szóval ne törd le a szarvait! Hagyd, hogy ma más irányítson, neked csak az a dolgod, hogy jól érzed magad!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Lehet, hogy a párod mozgalmasabb napra vágyik, de te annyira elfáradtál a héten, hogy csak lustálkodni szeretnél. Egyezzetek meg, hogy most mindenki azt csinál, amit akar és akkor nem lesz sértődés a dologból! Ígérd meg, hogy legközelebb vele tartasz, de most nem vagy képes semmire!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap a tavaszi időjárás már alakulni látszik, ezért mozdulj ki a lakásból! Pozitív hatással lesz rád a friss levegő és egy közös program energiával és szeretettel tölt fel. Nehéz hét vár rád, úgyhogy lazíts amennyit bírsz, lehet, hogy a vésztartalékot is fel kell használnod, már ami az energiaszintedet illeti.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Vasárnap alvásra, pihenésre és nyugalomra vágysz. Párod vagy barátaid ugyan más programot terveztek, de nyugodtan elmondhatod neki, hogy ebből most kimaradnál. Ha őszinte vagy, nem sértődnek meg és ezzel a veszekedést is elkerülheted. A mai nap olyan lesz, amilyennek szeretnéd, így holnapra újra önmagad lehetsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Nyugalmasnak indul a mai nap, de párodnak más elképzelései vannak, mint neked. Most az egyszer ne utasítsd őt vissza, még akkor sem, ha hulla fáradt vagy! Ez a nap romantikusan telhet, ha úgy akarod. A végén pedig te is elismered, rosszul döntöttél volna, ha nem tartasz vele.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Végre helyreáll a béke a lelkedben és újra önmagad vagy. Pároddal vagy barátaiddal kompromisszumot kell kötnöd, együtt döntsétek el, mire használjátok a szabadidőt. Lehet, hogy most másra vágysz, mint ők, de korántsem baj, ha nem a te akaratod érvényesül. Ez a mai jobb nap lesz, mint gondolod, hagyd magad befolyásolni!