Napi horoszkóp 2023. március 7. – Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Kedden rendkívül figyelmesnek kell lenned, mert különben durva viták részese lehetsz. Óvatosan vezess, ne lépj figyelmetlenül az úttestre, mert könnyen balesetet szenvedhetsz! Ha gondolataid elkalandoznak, nagy bajba kerülhetsz. Munka után szellőztesd ki a fejed, szükséged van a nyugalomra!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Kedden hajlamos leszel elgondolkodni a jövőn. Okos dolog tőled a célok kitűzése és a módszerek megtalálása, amivel el is érheted azokat. Ne siess el semmit, fontos lépés előtt állsz! Talán jobban tennéd, ha előbb kikapcsolódnál, mert tiszta fejjel kell meghoznod a döntést.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Kedden magadra öltheted a békebíró szerepét, de mindenképpen maradj pártatlan! Csakis diplomatikus és tudatos döntéssel segíthetsz a helyzeten. Viszont, ha megoldható, inkább maradj ki az egészből! Energiáidat fordítsd inkább a családodra, a párodra vagy a barátaidra, nekik ugyanis sokkal nagyobb szükségük van rád!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Elkerülhetetlen, hogy mindig egyetérts valakivel, bizony a vélemények eltérőek, ha tetszik, ha nem. Van, akinek semmi sem elég, egyszerűen nem tudsz megfelelni ennek a személynek. Ezért épp itt az ideje, hogy letegyél erről a lehetetlen küldetésről és csak magadra koncentrálj.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Kedden egy kellemetlen történés zavarja meg a nyugalmad, ugyanis valaki közelíteni próbál feléd, de te nem akarsz reagálni erre. Ez a valaki talán nem is szimpatikus neked és megérzéseid most sem hagynak cserben. Fogadd alázattal az építő kritikát tőle, mert ennél többet nem tehetsz! Nem érdemes belefolyni egy értelmetlen vitába.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Közeleg a nőnap, így már ma elgondolkodsz azon, hogy mivel lephetnéd meg a párod. Ez még akkor is eszedbe jut, ha nő vagy, mert a holnap alkalmat ad egy kis romantikázásra. Egyikőtöknek sincs szüksége nagy ajándékokra, mindössze egymás közelsége hiányzik a hétköznapokból.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Nem lesz egyszerű dolgod, ugyanis résen kell lenned, mert, ha nem figyelsz, nagy veszekedésbe keverheted magad. A környezeted is csak rákontrázik a hangulatodra, ne hagyd, hogy provokáljanak! Minden szót engedj el a füled mellett, csak magaddal és a munkáddal foglalkozz!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Kedden megfontoltnak kell lenned a családoddal, mert annak ellenére, hogy így akarnád, megbánthatod őket. Ma mindenki kicsit érzékeny, ebből pedig nagy veszekedés is lehet. Engedd, hogy közeledjenek hozzád, neked is szükséged van rájuk és ezt nem szégyen bevallani.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Valahogy kedden nem találod a helyed. A hangulatod nem jó, minden apróságon megsértődsz és félremagyarázod a dolgokat. Még mielőtt valakivel konfliktusba bonyolódnál, gondold át az érzéseidet, mert így te is belátod majd, hogy túlreagálod a dolgokat!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Ma is sok feladat vár rád, de ne a munka vegye el az egész napot! Fordítsd figyelmet a párodra, legjobb barátodra vagy akár magadra. Az idő nagyon csalós, könnyen meg is fázhatsz. Ha pedig lebetegszel, nem lábalsz ki belőle egyszerűen. Megelőzni a bajt sokkal egyszerűbb, mint kezelni azt, nem igaz?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Kedden valakinek nagy szüksége lehet rád. Lehet ez a párod vagy éppen a legjobb barátod, ezért ne okozz neki csalódást! Annak érdekében, hogy javíthass a hangulatán, meglephetnéd valamivel. Viszont, ha semmit nem teszel, biztosan zokon veszi és akár úgy összeveszhettek, hogy jó ideig nem is beszéltek majd egymással.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2023. március 7. - Ma kegyetlenül belefuthatsz a vitákba

Kedden akár meglepetés is érhet, ugyanis párod olyasmivel áll elő, ami még a te szemedbe is könnyeket csalhat. Ne szégyelld az örömkönnyeket, engedd ki őket! Abban az esetben pedig, ha még szingli vagy, ma történik valami, mire még álmaidban sem számítottál. Légy nyitott, mert ezt a lehetőséget nem szabad figyelmen kívül hagyni!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!