2023 június 9 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp március 15. - Szabad kedd

Napi horoszkóp március 15. – Szabad kedd

-

Horoszkóp március 15: Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja!

Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban.

Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

horoszkóp március 15
Napi horoszkóp március 15. - Szabad kedd

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ez a munkaszüneti nap a meghittség, a nyugalom napja lesz. Tégy eleget a párod kérésének és kívánságának, hiszen régen volt már lehetőségetek kettesben tölteni egy egész napot. Persze az sem utolsó, ha szingliként barátaidat választod, mert velük igazán jól érzed magad és mindig kizökkentenek a szürke hétköznapokból. Neked pedig éppen erre van szükséged!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Kedden akár nyugalomra vágysz a kanapé ölelésében, akár aktívan pihennél, fantasztikus nap vár rád. Munkaszüneti nap van, eszedbe se jusson a munka, kapcsolj ki teljesen! A nap végén azt kívánod majd, bárcsak minden hétköznap ilyen lenne. Ez a kérés félig-meddig teljesíthető, hiszen hétvégén megismételheted anélkül, hogy bármi közbe jönne.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Kedden mozdulj ki a lakásból, a tavaszi időjárás pozitív hatással lesz rád! Most tényleg mindegy, hogy esik-e az eső vagy hétágra süt a nap, kelj útra! Piknikezz a pároddal, a barátaiddal, sétáljatok, kiránduljatok, most sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, mint eddig bármikor. Éljenek a hétköznapra eső munkaszüneti napok!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Az egész napot lustálkodással szeretnéd tölteni? Nos, nem akadályozhat meg ebben semmi, hiszen munkaszüneti nap van. Ez a nap valóban arra szolgál, hogy tedd, amihez csak kedved az, legyen passzív vagy aktív pihenés. A döntés a kezedben van, a lényeg, hogy holnapra gyűjts elegendő energiát, mert szerdán nem lesz könnyű napod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Kedden végre visszatérhet a jó hangulatod, köszönhetően annak, hogy munkaszüneti nap van és nem kell dolgoznod. Párodnak vagy a barátaidnak határozott terve lehet mára, így ne utasítsd vissza őket, mert abból komoly sértődés lehet. Hagyd magad sodródni az árral, nem fogod megbánni, ha engedsz nekik!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Boldog és békés nap elé nézel. Mivel munkaszüneti nap van, ma te választhatsz programot, legyen az bármi. Jól fog jönni a feltöltődés és a plusz energia, ugyanis holnaptól újra kemény napok várnak rád.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Kedden egy különleges emberrel hozhat össze a sors, persze csak akkor, ha nem a négy fal között ülsz otthon. Nem biztos, hogy a szerelem lép be az életedbe, de egy örök barát is főnyeremény, nem igaz? Munkaszüneti nap van, ne gondolj most semmi másra, csak a pihenésre és a szórakozásra!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Kedden felejtsd el a munkát és minden gondodat! Szedd össze a barátaidat vagy szeretteidet és sétáljatok, kiránduljatok, időtől függetlenül. Munkaszüneti nap van, így biztosan sok kiránduló lesz rajtatok kívül is, de most jól fog esni az emberek társasága. Túl sokáig voltál bezárva, élvezd a szabadságot!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Végre egy munkaszüneti nap, ami nem hétvégére esik és amikor nem kell dolgozni menni. Ez pedig azt jelenti, te magad döntheted el, mihez kezdesz a felszabadult idővel. Ha szeretsz kertészkedni és az időjárás is engedi, akkor ne fogd vissza magad! Ha nem, akkor is mozdulj ki a lakásból, így felfrissülve, energiával telve kezdheted meg a szerdát.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Kifejezetten jó napnak ígérkezik a kedd. Nemcsak azért, mert munkaszüneti nap, hanem azért is, mert azt tehetsz, amit csak akarsz. Sokan járják ilyenkor az országot, de talán már nem kell annyira tartanunk a vírustól, így te is élvezheted a friss levegőt és barátaid, szeretteid társaságát, akikkel oly régóta halogatod a találkozást.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Kedden jót tenne neked egy kis környezetváltozás. Most még az időjárás sem szabhat határt a fantáziádnak, menj és töltsd a napot a szabadban! Itt a tavasz, a levegő friss, na és persze nem kell egyedül menned. Legjobb barátod, párod vagy éppen kedvenc kollégád sem mond nemet a meghívásra. Menjetek és szórakozzatok!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Kedden végre helyre áll a béke mind a lelkedben, mind pedig a környezetedben. Szerencsére hétköznapra esett ez az ünnep, így dolgozni sem kell menned. Beszéld meg pároddal, mivel töltsétek a napot, ugyanis lehet, hogy te most másra vágysz, mint ő. Ma lehet, hogy nem a te akaratod érvényesül, de ez egyáltalán nem baj, szerelmed nem okoz neked csalódást.

Ezek is érdekelhetnek