Naponta 3 liter vodkát ivott. Az orvosok ezt mondták neki:

- Hirdetés -

A 30 éves anyuka napi 3 liter töményet döntött magába…

Charlotte Durcan három évvel ezelőtt még nem tartotta magát „piásnak”, de elég volt 36 hónap arra, hogy kicsússzon a kezéből az irányítás és átvegye azt az ital.

A 30 éves lánynak görcsrohamai és eszméletvesztései voltak. Rájött, hogy alkohol nélkül remegni és izzadni kezd. Alkoholizmusa egyik szakaszában már minden reggel tisztán bevágott egy KORSÓ vodkát. A nap végére három liter szeszesitalt öntött magába.

- Hirdetés -
kep 2023 07 03 072201790 Naponta 3 liter vodkát ivott. Az orvosok ezt mondták neki:

Egy korsónyi tömény vodka. Ettől elmúlt a remegésem. Minden pénzemet alkoholra költöttem.

Egy idő után felismerte a tényt, hogy teljesen az alkohol rabja. Bement a kórházba, ahol bent tartották pár napig, de amikor hazaengedték, folytatta az ivást. Ez két-három alkalommal is megismétlődött.

kep 2023 07 03 072830683 Naponta 3 liter vodkát ivott. Az orvosok ezt mondták neki:

A dolgok akkor értek el a legsúlyosabb pontjukhoz, amikor Charlotte többszörös szervi elégtelenséggel az intenzív osztályon kötött ki, és kiderült, hogy szíve, mája és veséje sem működik már rendesen.

- Hirdetés -

Az orvosok azt mondták a családjának, hogy már csak 24 órája van hátra.

„Két liter folyadékot kellett kivenniük a tüdőmből, és három hétig voltam bent, de nem tudtam mozogni, nem tudtam beszélni”

„Tehát intenzív osztályon voltam, oxigént kaptam, és az egész családomat behívták, hogy elköszönjenek tőlem. Szó szerint búcsúzkodtak tőlem.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!