Súlyosbodott Reviczky Gábor állapota! Aggasztó híreket kaptunk…

- Hirdetés -

Tavasszal derült ki, hogy rákot diagnosztizáltak Reviczky Gábornál.

Reviczky Gábor elmondta, hogy ötszörös csontáttétje van, és ha ez nem lenne elég nyirokmirigyrákkal küzd. Jelenleg nem tud dolgozni, színházban nem tud játszani.

gabor reviczky Súlyosbodott Reviczky Gábor állapota! Aggasztó híreket kaptunk...

„Színházra most nem vagyok alkalmas. Most legalábbis nem. Forgatok, és ott is elfáradok, de a forgatás tartja bennem a lelket, illetve az, amikor felvétel van, mert akkor semmit nem érzek, de utána elfáradok. Nagyon hamar elfáradok, de hát ez valószínűleg a kemótól van, és remélem, hogy ennek most már vége lesz” – mondta Reviczky Gábor.

- Hirdetés -
kep 2023 09 16 110935330 Súlyosbodott Reviczky Gábor állapota! Aggasztó híreket kaptunk...
  • Mondta a színész Rónai Egon műsorában. Azt is elmondta, hogy már évek óta beteg volt, csak nem derült ki.

„Nem tudatosult, hogy ilyen súlyos betegségem van. Mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlen egy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem. Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei” 

kep 2023 09 16 110957190 Súlyosbodott Reviczky Gábor állapota! Aggasztó híreket kaptunk...

A népszerű színész az elején még elutasította a kemóterápiát.

„Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett. Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól” 

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!