Ezért festik ki a férfi sztárok CSAK az egyik körmüket! Mély jelentéssel bír…

Megosztás

- Hirdetés -

Mire jó ez az új „divat”?

Egyre gyakrabban látni a képeken, hogy a celeb pasik egyik körme ki van festve.

Miért?

Ez az egész 2013-ban kezdődött, amikor egy Elliot Costello nevű ausztrál szociális vállalkozó találkozott egy Thea nevű 10 éves kislánnyal egy árvaházban.

- Hirdetés -
kep 2023 09 17 084530793 Ezért festik ki a férfi sztárok CSAK az egyik körmüket! Mély jelentéssel bír...

Thea komoly bántalmazásnak volt kitéve és az ellene elkövetett erőszak mély nyomokat hagyott benne. Elliot azonban megismertette a világgal a történetét.

kep 2023 09 17 085911941 Ezért festik ki a férfi sztárok CSAK az egyik körmüket! Mély jelentéssel bír...

Thea élete átlagosan kezdődött, ám édesapja váratlanul elhunyt. Édesanyja nem tudott egyedül gondoskodni róla, így kénytelen volt árvaházba adni.

kep 2023 09 17 085809396 Ezért festik ki a férfi sztárok CSAK az egyik körmüket! Mély jelentéssel bír...

A kislány ennek ellenére pozitívan állt az élethez és a kis körmei mindig ki voltak lakkozva. Amikor megismerte Elliot-ot, megkérdezte, hogy az ő körmeit is kilakkozhatja-e.

- Hirdetés -

„Ahogy kifestette az egyik körmömet, biztosítottam róla, hogy mindig így fogom tartani, hogy emlékezzek rá, és ezáltal a szenvedésére is” – mondta a férfi

Később az az ötlete támadt, hogy ezzel indít egy mozgalmat, amellyel felhívja a világ figyelmét arra, hogy milyen sok gyermeket bántalmaznak. Végül szimbolikus jelentése lett a dolognak. Az egy kifestett köröm azt jelenti, hogy ötből egy gyermek szexuális erőszak áldozatává válik a világon. Így született meg a Polished Man mozgalom, amihez számtalan híresség is csatlakozott.

 „PolishedMan-nek lenni nem csak arról szól, hogy férfiként nem felejtesz el virágot venni,vagy mekkora súlyt bírsz felemelni. Hanem arról, hogy nemet mondjunk a gyerekek elleni erőszakra” – nyilatkozta Chris Hemsworth.

- Hirdetés -

A szervezet már 10 éve létezik és eddig 8,7 millió dollárt gyűjtöttek össze, hogy támogassák a traumák megelőzését és a felépülést segítő programokat Ausztráliában és világszerte.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!