Szívszorító történet! Ezek voltak Liam Neeson utolsó szavai haldokló feleségéhez!

- Hirdetés -

Liam Neeson élete teljes és visszafordíthatatlan fordulatot vett.

A baleset, ami megváltoztatta Liam Neeson életét:

kep 2023 08 04 162558574 Szívszorító történet! Ezek voltak Liam Neeson utolsó szavai haldokló feleségéhez!

Liam Neeson és néhai felesége, Natasha Richardson olyanok voltak, mint a borsó és a héja. Közös munka során találkoztak és egymásba szerettek, és ez szerelem volt első látásra. Minden tökéletesnek tűnt, de az életnek más tervei voltak velük.

Egy nyaralás során a kanadai Quebecben tragédia történt, amikor Natasha szörnyű síbalesetet szenvedett, amely traumás agysérülésbe torkollott. Az események pusztító fordulata örökre megváltoztatta az életüket. Haladéktalanul megkereste a férjét, hogy figyelmeztesse : „Drágám, elestem a hóban.”

- Hirdetés -

A helyzet súlyossága ellenére Richardson kezdetben lekicsinyelte, hogy orvosi ellátásra van szüksége, talán abban reménykedett, hogy ez csak egy kisebb baleset.

kep 2023 08 04 164503998 Szívszorító történet! Ezek voltak Liam Neeson utolsó szavai haldokló feleségéhez!

Az esés azonban sokkal súlyosabb volt, mint gondolta, és három órával később kórházba szállították. A daignózis egy halálos agysérülés volt, és sajnos nem lehetett segíteni rajta.

kep 2023 08 04 164559479 Szívszorító történet! Ezek voltak Liam Neeson utolsó szavai haldokló feleségéhez!

Natasha utolsó kívánsága volt, amiben mindketten korábban megegyeztek. Volt egy olyan egyezményük, hogy ha valamelyikük vegetatív állapotba kerül, a másik „kihúzza a dugót”, ahelyett, hogy hagyná szenvedni.

- Hirdetés -

Liam betartotta az ígéretét.

 Az orvosai azt mondták, hogy agyhalott, és hogy egy géphez kötötték. Bementem a szobájába, majd elmondtam neki, mennyire szeretem. „Szívem, te nem fogsz innen visszatérni. Beverted a fejed. Nem tudom, hallasz-e, de ez történt”

kep 2023 08 04 164711303 Szívszorító történet! Ezek voltak Liam Neeson utolsó szavai haldokló feleségéhez!

Ez volt a legnehezebb dolga, amit valaha meg kellett tennie, de azért tette, hogy teljesítse a lány kívánságát. De Liam többet tett, mint hogy beváltotta az ígéretüket; eladományozta Richardson szívét, veséjét és máját, tudván, hogy boldoggá tenné, ha életben tartana más embereket.

Liam azóta is gyászolja feleségét!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!