Megdöbbentő részletek derültek ki! Ezért kellett meghalnia Petrának!

- Hirdetés -

Ezért elvenni valaki életét…

T. Róbert kioltotta párja, Petra életét, mert a lány szakítani akart vele. Olyan kritikát kapott a férfi, amit nem tudott feldolgozni és ez vezethetett a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossághoz.

kep 2023 08 04 151928938 Megdöbbentő részletek derültek ki! Ezért kellett meghalnia Petrának!

Maga T. Róbert beszélt vallomásában a nyomozóknak. Állítólag Petra „kevésnek találta az ágyban nyújtott teljesítményét a férfinak, ezért akart vele szakítani”

- Hirdetés -
kep 2023 08 04 151552749 Megdöbbentő részletek derültek ki! Ezért kellett meghalnia Petrának!

Késsel és kalapáccsal esett párjának a dühödt, sértődött férfi! A rendőröket is elborzasztotta a látvány!

– Alapvetően feltételezhető, hogy ha ilyen szituációba kerül egy férfi, az önérzetében sérül ilyen mondatok hallatán. Szinte kasztrálja őt, szégyenérzet alakul ki benne, megjelenik az az érzés, hogy ő kevés – nyilatkozta a Blikknek dr. Magai Gábor klinikai szakpszichológus!

kep 2023 08 04 151545005 Megdöbbentő részletek derültek ki! Ezért kellett meghalnia Petrának!

– Egészen biztos például, hogy nem történt anyagi haszonszerzés, nem vitt el értékeket a férfi, még akkor sem, ha igazak az információk, hogy tartozásai voltak. Ugyanakkor azt meg tudom erősíteni, hogy a párja szóvá tette, miszerint nincs állása, nincs jövedelme. Hogy mi robbantotta ki a cselekményt, azt összességében kell vizsgálni. Alapvetően féltékeny típusú emberről van szó – nyilatkozta Dr. Somos Zoltán, a férfi ügyvédje!

- Hirdetés -
kep 2023 08 04 151538633 Megdöbbentő részletek derültek ki! Ezért kellett meghalnia Petrának!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!