Szörnyű állapotba került Lajcsi! Életmentő műtétekre lesz szükség!

- Hirdetés -

Az orvosok szerint életmentő műtéteket kell elvégezni Lajcsin!

Túl van a vizsgálatokon Lajcsi, és már újra a baracskai börtönben vár arra, hogy döntsenek a sorsáról. A trombitaművészre több, komoly műtét várna idekint. A kérdés az, hogy ezeket mikor végezhetik el rajta.

galambos lajcsi Szörnyű állapotba került Lajcsi! Életmentő műtétekre lesz szükség!

Néhány napja mentő szállította át Lajcsit a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába. Galambos Lajost áram-, víz- és gázlopás miatt ítélte a bíróság. Halasztást kért az egészségügyi állapotára tekintettel, ám elutasították.

- Hirdetés -
kep 2023 05 07 115814009 Szörnyű állapotba került Lajcsi! Életmentő műtétekre lesz szükség!

A berettyóújfalui központi kórházban minden vizsgálatot elvégeztek az ügyfelemen. Bár az eredményeket lezárt borítékban küldték meg az illetékeseknek, úgy értesültünk, hogy azok alátámasztják mindazt, amiért annak idején a halasztást kértük – nyilatkozta a Blikknek dr. Csontos Zsolt, Lajcsi jogi képviselője.

kep 2023 05 07 115828081 Szörnyű állapotba került Lajcsi! Életmentő műtétekre lesz szükség!

Vagyis a bv orvosai is látják, hogy nagy a baj ügyfelem egészségi állapotával, és ők maguk is elismerték: több súlyos, életmentőnek is nevezhető műtét is vár rá kint. Megkapták azokat a leleteket és vizsgálati eredményeket is, amelyeket a bevonulásához csatoltunk, és amelyek egyikét sem vitatták.

kep 2023 05 07 115840373 Szörnyű állapotba került Lajcsi! Életmentő műtétekre lesz szükség!

Lajcsi továbbra is a gyengélkedőn fekszik, bár már Baracskán a börtönben.

 Nagyon gyenge, mivel alig eszik valamit, amióta bekerült. Dokumentálják odabent, milyen kevés ennivalót fogyaszt: szinte érintetlenül viszik el tőle az ételeket. Nem lelki okai vannak az étvágytalanságának, ez is összefügg a betegségeivel. Véleményem szerint egyértelműen nincs abban az állapotban, hogy a büntetését meg tudja kezdeni, így nagy valószínűséggel megszakítják azt. Csak az a kérdés, mikor. A két komoly operációt mielőbb el kell rajta végezni, ezt megerősítették a bv szakemberei is.

- Hirdetés -
kep 2023 05 07 115853291 Szörnyű állapotba került Lajcsi! Életmentő műtétekre lesz szükség!

Még ha úgy ítélik, hogy elengedhetetlenek a műtétek, sem biztos, hogy azonnal kijöhet a börtönből.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!