Világunk.hu
2023 október 5 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapCelebSzörnyű állapotba került Lajcsi! Életmentő műtétekre lesz szükség!

Szörnyű állapotba került Lajcsi! Életmentő műtétekre lesz szükség!

-

Az orvosok szerint életmentő műtéteket kell elvégezni Lajcsin!

Túl van a vizsgálatokon Lajcsi, és már újra a baracskai börtönben vár arra, hogy döntsenek a sorsáról. A trombitaművészre több, komoly műtét várna idekint. A kérdés az, hogy ezeket mikor végezhetik el rajta.

galambos lajcsi

Néhány napja mentő szállította át Lajcsit a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába. Galambos Lajost áram-, víz- és gázlopás miatt ítélte a bíróság. Halasztást kért az egészségügyi állapotára tekintettel, ám elutasították.

kep 2023 05 07 115814009

A berettyóújfalui központi kórházban minden vizsgálatot elvégeztek az ügyfelemen. Bár az eredményeket lezárt borítékban küldték meg az illetékeseknek, úgy értesültünk, hogy azok alátámasztják mindazt, amiért annak idején a halasztást kértük – nyilatkozta a Blikknek dr. Csontos Zsolt, Lajcsi jogi képviselője.

kep 2023 05 07 115828081

Vagyis a bv orvosai is látják, hogy nagy a baj ügyfelem egészségi állapotával, és ők maguk is elismerték: több súlyos, életmentőnek is nevezhető műtét is vár rá kint. Megkapták azokat a leleteket és vizsgálati eredményeket is, amelyeket a bevonulásához csatoltunk, és amelyek egyikét sem vitatták.

kep 2023 05 07 115840373

Lajcsi továbbra is a gyengélkedőn fekszik, bár már Baracskán a börtönben.

 Nagyon gyenge, mivel alig eszik valamit, amióta bekerült. Dokumentálják odabent, milyen kevés ennivalót fogyaszt: szinte érintetlenül viszik el tőle az ételeket. Nem lelki okai vannak az étvágytalanságának, ez is összefügg a betegségeivel. Véleményem szerint egyértelműen nincs abban az állapotban, hogy a büntetését meg tudja kezdeni, így nagy valószínűséggel megszakítják azt. Csak az a kérdés, mikor. A két komoly operációt mielőbb el kell rajta végezni, ezt megerősítették a bv szakemberei is.

kep 2023 05 07 115853291

Még ha úgy ítélik, hogy elengedhetetlenek a műtétek, sem biztos, hogy azonnal kijöhet a börtönből.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via