Testbeszéd-rejtvény: Melyik nő tetszik a férfinak?

- Hirdetés -

Melyik nőt szereti a férfi? A válasz nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Melyik nőt szereti a férfi?

Az emberi testbeszéd egy csodálatos dolog. A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy a köztünk lévő kommunikáció nagyrészt ezen keresztül zajlik. Gondoljunk csak bele, hogy a különböző jelek (lehajtott fej, elfordított tekintet, láb pozicionálása) hányszor adtak már extra információt egy másik személyről.

kep 2022 05 18 111029446 Testbeszéd-rejtvény: Melyik nő tetszik a férfinak?

Nincs ez másként, ha a szexuális vágyról és a férfi-nő kapcsolatokról van szó. Az alábbi képen látható nők mindegyike másként viselkedik.

- Hirdetés -
kep 2022 05 18 110922412 Testbeszéd-rejtvény: Melyik nő tetszik a férfinak?

Az első a hajával játszik, és a férfi felé billenti a fejét. Ez érdeklődést mutat. A másik lány nevetve tekint a férfira és a hozzáállása nagyon laza, amit az öltözet is bizonyít. A harmadik nő magabiztos, bár ő áll a pasitól a legtávolabb. Merészen a férfi irányába néz, miközben nyugodt helyzetben van.

De vajon melyikük keltette fel az érdeklődését?

Ebben az esetben a férfi keze nem sokat mond – mélyen a zsebre tette, valószínűleg azért, mert nem tudott mit kezdeni velük. A tekintet és a nyújtott láb azonban mindent elmond – bámulja a 3. számú jelöltet. Különböző elméletek szerint testünk olyan emberekhez irányítja magát, akiket kedvelünk, vagy akik felé komolyabb érzései vannak.

Elsőre kitaláltad?

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!