VIDEÓ! A vőlegény meg akarta viccelni a feleségét az esküvőn… Válás lett belőle

- Hirdetés -

Az esküvő egy pár életében a legfontosabb pillanat. Mindkét fél, de főleg a nő rengeteget izgul azért, hogy az események úgy történjenek, hogy szép emlék maradjon az egész ceremónia. Néha azonban történnek váratlan események…

A vőlegény összekente tortával a menyasszony arcát

Az esküvői szertartás és fogadás minden ember életében az egyik legfontosabb esemény. Ezért azt szeretnénk, hogy minden pontosan úgy menjen, ahogy korábban elterveztük. Azonban lehetetlen mindent megjósolni – különösen, ha a vőlegénynek baljós terve van, mint jelen esetünkben.

kep 2022 06 12 083339970 VIDEÓ! A vőlegény meg akarta viccelni a feleségét az esküvőn... Válás lett belőle

A 20 éves lány, aki @ chloenewhamilton19 néven megtalálható a TikTokon, nemrégiben házasodott meg. Az interneten osztott meg képkockákat az esküvőről. Köztük volt egy videó a torta felszeleteléséről és megosztásáról. Nem ok nélkül ez szerezte a legnagyobb népszerűséget és érintette meg a közönségét, különösen a női részét. Nos, a vőlegény ahelyett, hogy a szájába adott volna egy darab tortát a feleségének, fogott egy nagyobb szeletet, és bekente vele az arcát! A szeretett férje „támadása” ellen próbált védekezni, de hiába.

@chloenewhamilton19 #fyp #myweddingday #cakecut ♬ Oh No (Instrumental) – Kreepa
- Hirdetés -

Az alábbiakban közöljük azt a videót, amelyben a vőlegény tortával kente be a menyasszony arcát. Mára emberek milliói látták és háborodtak fel a történteken.

A felvétel alá számos reakció érkezett. A legtöbb nő nem bírta véka alá rejteni felháborodását a férfi viselkedése miatt.

Szerintünk ez megérne egy azonnali válást.

Egyes információk szerint komoly vita alakult ki az ifjú pár között…a válást is fontolgatják.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!