2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberek15 őszinte fotó: Így változott meg a világ az elmúlt 50 évben!

15 őszinte fotó: Így változott meg a világ az elmúlt 50 évben!

-

Régen az emberek csak leintettek egy taxit, ha szükségük volt rá. Ma meg már csak telefonon lehet őket igényelni.

A metrón való utazás is teljesen más volt, mint napjainkban. Ahogy látom egyes helyeken 50 évvel ezelőtt kanapék voltak a tömegközlekedési eszközön. Milyen jó lehetett.

A lányok teljesen máshogy viselkedtek a bulikban. Régen a jókedv és a barátok voltak a mérvadók, most meg nem is foglalkoznak mással csak az állandó szelfi készítéssel.

A régi fesztiválok hangulatait már semmi sem adja úgy vissza. Akkor csak a zene, a pihenés és a jó hangulat volt a fontos, ma meg minden más na meg persze az elengedhetetlen szelfizés.

Gyerekként sokszor játszottunk kint az utcákon, mindenféle várat és erődöt építettünk magunknak. Reggel kimentünk és este mentünk haza. Csodálatos volt. Most meg nem lehet kiszedni a gyerekeket a számítógép elől.

50 évvel ezelőtt nem számított kivel táncolsz egy buliban, mert nem történt semmi, amitől kínosan érezhetted volna magad. Akkor minden kizárólag a bugiról szólt. Ma meg persze nincs egy olyan buli sem, ahol ne lenne legalább 10 ismeretlen “pár” egymás szájában.

50 évvel ezelőtt, valahogy a bevásárlás sem úgy nézett ki, mint napjainkban, hiszen sokan meg tudtak tömni egy egész bevásárlókosarat úgy, hogy nem fizettek érte horror összegeket, ma meg már 3 terméket veszel és 5000 forintba kerül. Szörnyű.

Ezek is érdekelhetnek