4 csillagjegy, aki sosem ismerné be, hogy hibázott. NEM FOGNAK BOCSÁNATOT KÉRNI!

Megosztás

- Hirdetés -

Tőlük aztán ne várjon senki bocsánatkérést…

Van olyan ismerősöd, aki soha nem hajlandó beismerni ha hibázott? Inkább kimagyarázza, vagy elmismásolja a dolgot. Bizony vannak emberek, akik inkább megszakítanának egy barátságot, minthogy beismerjék, ha tévedtek.

csillagjegyek bocsanatkeres 4 csillagjegy, aki sosem ismerné be, hogy hibázott. NEM FOGNAK BOCSÁNATOT KÉRNI!

Hoztunk nektek egy listát azokról a csillagjegyekről, akikre jobb inkább ráhagyni a dolgokat… Felesleges konfliktusra senki nem vágyna…

- Hirdetés -
kep 2024 01 11 152134688 4 csillagjegy, aki sosem ismerné be, hogy hibázott. NEM FOGNAK BOCSÁNATOT KÉRNI!

KOS

Utál kilépni a komfortzónájából, pláne ha mások kényszerítik erre. Makacs és bírja a konfliktusokat. Olyan nincs, hogy ne neki lenne igaza. Viszont jól lehet tesztelni őt ezzel. Ha már annyi elhagyja a száját, hogy „bocsi”, akkor tudhatod, hogy fontos vagy neki…

kep 2024 01 11 152144054 4 csillagjegy, aki sosem ismerné be, hogy hibázott. NEM FOGNAK BOCSÁNATOT KÉRNI!

OROSZLÁN

Sokat dolgozik azon, hogy magabiztos legyen, vagy annak tűnjön. Nem ad esélyt arra, hogy ezt a képet valaki lerombolja. Hisz abban, amit mond és kitart a véleménye mellett. Ha be kell ismernie, hogy tévedett, akkor attól gyengének érzi magát.

kep 2024 01 11 152157070 4 csillagjegy, aki sosem ismerné be, hogy hibázott. NEM FOGNAK BOCSÁNATOT KÉRNI!

SZŰZ

Perfekcionista. Mindent megtervez, hogy semmi ne érje váratlanul. Nem szívesen ismeri be, ha a számításaiba hiba csúszik. Ragaszkodik a nézeteihez. Általában akkor szánja rá magát a bocsánatkérésre, ha annak tétje van. Egyébként simán tovább lép a dolgon.

- Hirdetés -
kep 2024 01 11 152205630 4 csillagjegy, aki sosem ismerné be, hogy hibázott. NEM FOGNAK BOCSÁNATOT KÉRNI!

SKORPIÓ

Szenvedélyes típus, akinek határozott elképzelése van mindenről. A véleménye biztos, mint az adók. Nehéz megváltoztatni a véleményét, ha azt már eldöntötte magában. Nem kér bocsánatot, inkább máshogy próbál kedveskedni. Részéről ennyivel le is van tudva a dolog.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!