7 jele annak, hogy nem az igazi mellett vagy!

Megosztás

- Hirdetés -

Senki sem tökéletes, de sok olyan jel van, ami azt bizonyítja, hogy bizony jobban járnánk nélküle!

Íme hét egyértelmű jel arra, hogy miért nem Ő az igazi, akivel épp járunk.

kep 2024 03 15 160822184 7 jele annak, hogy nem az igazi mellett vagy!

Folyamatosan ítélkezik!

Nem kellene azt érezned, hogy a partnered ítélkezik feletted. Nem az a lényeg, hogy mindig mindenben egyet értsetek, mert olyan nincs. A lényeg, hogy azt érezd, támogat. Ha ítélkezik feletted, hogy ki vagy és mit visel, vagy képviselsz az baj. Így sosem fogod magad kényelmesen érezni. Fontos, hogy úgy érezd, bármiről beszélhetsz a partnereddel, mert soha nem fordítaná ellened.

- Hirdetés -
kep 2024 03 15 160841792 7 jele annak, hogy nem az igazi mellett vagy!

Nem lehetsz önmagad!

Nem jó, ha vissza kell fognod magad, hogy megfelel neki. Csak miatta edzel órákon át, pedig inkább filmeznél és ennél? Nem mersz hangosan nevetni, mert szerinte idétlenül csinálod? Amit csinálsz, azt magadért csináld és ne azért, hogy neki megfelelj. Meg kell tudnod nyílni előtte. Szeressen úgy ahogy vagy! Magad miatt járj edzeni, magad miatt öltözködj úgy, ahogy szeretnél.

kep 2024 03 15 160855781 7 jele annak, hogy nem az igazi mellett vagy!

Eltérő célok és életmód!

Itt most a nagyobb dolgokra kell gondolni, nem az apróságokra. Például a gyerek kérdése. Te szeretnél, de ő hallani sem akar róla. Te külföldön dolgoznál, de ő itthon. Ő bulizni menne minden hétvégén, de te inkább kuckóznál vele. Olyan emberrel legyél, akinek a céljai és az értékrendje összhangban van a tiéddel! Tudnunk kell egymáshoz simulni, de nem lehet csak az egyik ember útját járni.

kep 2024 03 15 160942352 7 jele annak, hogy nem az igazi mellett vagy!

A barátaid és a családod nem kedvelik!

A legtöbb barát vagy családtag azt szeretné, hogy megtaláld az igazit. Azt, aki méltó hozzád. Te, a rózsaszín köd mámorában, nem biztos, hogy jól ítélkezel. A „De én őt szeretem…” egy eléggé karcsú indok arra, hogy miért bocsátasz meg neki újra és újra…

- Hirdetés -
kep 2024 03 15 160932115 7 jele annak, hogy nem az igazi mellett vagy!

Titkolózol!

Az elején ez még oké! Soha, senki nem száz százalékig őszinte az első randikon. Nem baj ez. El kell tudni adnunk magunkat. De, ha nem mersz bizonyos múltbéli részleteket megosztani az életedből az illetőnek, az már necces. Nem kell mindenben egyetértenie, de meg kell értenie téged. Ez nagy különbség. Tiszteletet és támogatást kell mutatnia feléd. Még akkor is, ha tévedsz, vagy ő máshogy gondolja.

kep 2024 03 15 161000160 7 jele annak, hogy nem az igazi mellett vagy!

Nem bókol!

Fontos, hogy a partnered büszke legyen arra, hogy Te vagy a párja. Nem jó jel, ha valaki sosem akar nyilvánosan megjelenni veled. Mindig csak otthon, a négy fal között… Kell, hogy udvaroljon. Férfi a nőnek és nő a férfinak is. Ha azt érzed, hogy szégyell, akkor menjen máshová!

kep 2024 03 15 161013615 7 jele annak, hogy nem az igazi mellett vagy!

Nincs meg a szikra!

A kémia hiánya az baj! Ha nincs meg, akkor csak átvágjátok magatokat. A szikra nem egy olyan dolog, ami majd idővel jön. A legelső pillanatban ott kell legyen. Ha az első randi után sincs varázs, akkor bizony tovább kell lépni. A szexuális kémia hiánya a tested jelzése arra, hogy nem vonzódsz a másikhoz.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!