Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

- Hirdetés -

A TC Candler nevű szórakoztató portál minden évben szavazásra bocsájtja, hogy kik kerülhetnek be a „világ 100 legszebb nője és férfija” közé. A jelöltek listáján nemcsak profi modellek vannak, hanem más tevékenységgel foglalkozók is, például, színészek, színésznők, aktivisták, producerek, énekesek, énekesnők, bloggerek, személyi edzők, sportolók… és így tovább. A világ minden tájáról származó független kritikusok azokra szavaznak, akik megérdemelnék a legelső helyet. A szavazás során nemcsak az esztétikai szépséget veszik alapul, hanem az eredetiséget, bátorságot, eleganciát és a kegyelmet is. Nemrégiben a férfiak listáját közzétettük, de a hölgyekével el voltunk maradva. Most bemutatjuk nektek, hogy kik szerepelnek az első 15 helyen.

15, YooA (Yoo Shi-ah )

YooA egy koreai énekes és táncosnő, aki a népszerű dél-koreai „Oh My Girl” zenekar tagja.

- Hirdetés -
1 26 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

14, Josie Lane

Az angol modell Josie Lane még csak 18 éves, ennek ellenére már folyamatosan részt vesz a híres márkák divatbemutatóin, sőt be is került a legszebb hölgyek rangsorába.

2 22 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

13, Nancy Jewel McDonie (Nancy)

- Hirdetés -

A félig koreai, és félig amerikai Nancy McDonie csodálatos hanggal rendelkezik, emellett pedig az úgynevezett Momoland zenei társulat tagja is.

3 12 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

12, Oktyabrina Maximova

A 23 éves modell Novgorodból származik. A lány modell karrierje mellett, jogot is tanul a szentpétervári egyetemen.

- Hirdetés -
4 9 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

11, Sonia Ben Ammar

A francia modell, színész és énekesnő egy filmproducer és egy gyönyörű színésznő gyermeke. Gyerekkora óta fellép Párizs színházaiban, sőt számos francia filmben is szerepelt. Sonia most a Kaliforniai Egyetemen tanul. Gyakran lehet látni divatbemutatókban és híres magazinokban.

5 7 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

10, Liza Soberano

A filippínó-amerikai színésznő 13 éves kora óta szerepel filmekben és TV-műsorokban. Liza gyakran szerepel a legvonzóbb és legszebb hölgyek rangsorában, 2018-ban a Fülöp-szigetek legjobban csodált nőjévé nyilvánították.

6 5 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

9, Meika Woollard

A lista legfiatalabb résztvevője, Meika, aki Ausztráliában született, és már 3 éves kora óta modellkedik. Már számtalan nagy divatcéggel dolgozott együtt, de karrierjének még nincs vége. A lány mindössze 15 éves, és biztosak vagyunk benne, hogy fényes jövő vár rá.

7 3 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

8, Emilie Marie Nereng

Emily, egy 24 éves norvég származású blogger. YouTube-on és Instagramon is külön-külön csatornája/oldala van, ahol számtalan blogbejegyzést tesz közzé az ételekről és az egészséges táplálkozásról. 2010-ben blogját a legnépszerűbbnek tekintették Norvégiában. Emily többek között zenével foglalkozik, sőt még saját kislemezt is kiadott.

8 3 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

7, Im Jin-ah (Nana)

A koreai zene újabb képviselője. Zenei karrierje mellett a lány modellkedéssel, sőt színészettel is foglalkozik emellett pedig ismeri a sminkelés minden egyes apró részletét.

9 3 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

6, Audreyana Michelle

Az amerikai divatmodell 2016-ban kezdte meg karrierjét. Azóta egy kicsit kiszélesítette palettáját, mert aktívan foglalkozik színészettel, és szerződésben áll néhány reklámcéggel és jól ismert ruházati márkával.

15 5 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

5, Naomi Scott

A brit színész és énekesnő, sajnos még nem büszkélkedhet olyan sok szereppel, ám az elmúlt néhány évben a lány népszerűsége sokat növekedett, és most nagyobb igény van rá a filmiparban. A filmben szereplő szerepek mellett Naomi számos zenei videót is kiadott.

10 23 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

4, Thylane Blondeau

A francia származású lány már betöltötte a 18. éltévét, modell karrierje pedig 4 éves korában kezdődött. A modell már olyan nagy márkákat képviselt, mint a Lacoste, Hugo Boss, Ralph Lauren, Massimo Dutti és még sokan mások. Rengetegszer szerepelt a magazinok borítóin is.

11 19 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

3, Lalisa Manoban

Lalisa Thaiföldön született, és most a dél-koreai Black Pink nevű zenekar egyik tagja. Énekesi karrierje mellett a lány számos márka reklámarcaként ismert, sőt jótékonysági tevékenységekkel is foglalkozik.

12 10 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

2, Yael Shelbia

Yael Izraelben született egy nagyon vallásos családba, viszont megjelenésének köszönhetően kiváló modellkarriert sikerült elérnie. Még csak 18 éves, ám nagy a valószínűsége, hogy nem utoljára hallunk felőle.

13 9 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

1, Csou Cu-jü

2019-ben az első helyet a 20 éves tajvani énekes, színésznő és modell Csou Cu-jü nyerte el, aki a Dél-koreai „K-pop J-pop” csapat legfiatalabb tagja. A médiában gyakran kap pozitív értékeléseket és megjegyzéseket természetes szépségéről és kiváló énekesi képességeiről.

14 6 Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

Ti egyetértetek a sorrenddel?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!