A feleség a síron túlról viccelődött férjével. A férfi évekig semmit sem sejtett…

Megosztás

- Hirdetés -

Nemrég egy érdekes, vicces és kissé morbid történet került fel a világhálóra. Egy nő a síron túlról viccelte meg párját.

Egy Antonina Nicol nevű lány közzétett egy történetet, amelyben néhai édesanyja humorérzékét osztotta meg az emberekkel. A helyzet nagyon vicces, ha figyelembe vesszük, hogy a 69 éves nő a síron túlról csapta be a férjét… Antonina úgy döntött, hogy megosztja a világgal. Úgy hangzik, mint egy horror történet? Nem annyira…

kep 2022 10 20 103427421 A feleség a síron túlról viccelődött férjével. A férfi évekig semmit sem sejtett...

„Mielőtt anyám meghalt, nagyon részletes utasításokat adott apámnak, hogyan kell öntözni a virágokat a fürdőszobában. Apám sosem értett a növényekhez, de tiszteletben tartotta néhai neje kérését. Minden nap, szinte vallásos kenettel ötvözve tett eleget elhunyt párja kérésének. A növények csodálatosan néztek ki.”

kep 2022 10 20 103419848 A feleség a síron túlról viccelődött férjével. A férfi évekig semmit sem sejtett...

„Költözniük kellett a házból, úgy döntött, hogy magával viszi a növényeket is. Ekkor fedezte fel, hogy ezek…művirágok! Szinte hallottuk anyám nevetését a túlvilágról.”

- Hirdetés -

Az idős pár folyamatosan heccelte egymást. A 69 éves nő utolsó tréfája férjével olyan érzést keltett az egész családban, mintha még mindig velük lenne…

Az idős bácsi, azóta még jobban szereti ezeket a „növényeket”…

kep 2022 10 20 103551727 A feleség a síron túlról viccelődött férjével. A férfi évekig semmit sem sejtett...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!