2023 február 5 vasárnap
KezdőlapÉletmódA feleség a síron túlról viccelődött férjével. A férfi évekig semmit sem...

A feleség a síron túlról viccelődött férjével. A férfi évekig semmit sem sejtett…

-

Nemrég egy érdekes, vicces és kissé morbid történet került fel a világhálóra. Egy nő a síron túlról viccelte meg párját.

Egy Antonina Nicol nevű lány közzétett egy történetet, amelyben néhai édesanyja humorérzékét osztotta meg az emberekkel. A helyzet nagyon vicces, ha figyelembe vesszük, hogy a 69 éves nő a síron túlról csapta be a férjét… Antonina úgy döntött, hogy megosztja a világgal. Úgy hangzik, mint egy horror történet? Nem annyira…

kep 2022 10 20 103427421
A feleség a síron túlról viccelődött férjével. A férfi évekig semmit sem sejtett...

“Mielőtt anyám meghalt, nagyon részletes utasításokat adott apámnak, hogyan kell öntözni a virágokat a fürdőszobában. Apám sosem értett a növényekhez, de tiszteletben tartotta néhai neje kérését. Minden nap, szinte vallásos kenettel ötvözve tett eleget elhunyt párja kérésének. A növények csodálatosan néztek ki.”

kep 2022 10 20 103419848
A feleség a síron túlról viccelődött férjével. A férfi évekig semmit sem sejtett...

“Költözniük kellett a házból, úgy döntött, hogy magával viszi a növényeket is. Ekkor fedezte fel, hogy ezek…művirágok! Szinte hallottuk anyám nevetését a túlvilágról.”

Az idős pár folyamatosan heccelte egymást. A 69 éves nő utolsó tréfája férjével olyan érzést keltett az egész családban, mintha még mindig velük lenne…

Az idős bácsi, azóta még jobban szereti ezeket a “növényeket”…

kep 2022 10 20 103551727
A feleség a síron túlról viccelődött férjével. A férfi évekig semmit sem sejtett...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek