A világ legszőrösebb kislánya felnőtt, megborotválkozott, megházasodott és mára teljesen új életet él!

Megosztás

- Hirdetés -

Gyerekkorában az osztálytársai „farkaslánynak” vagy „majomarcúnak” hívták.

Supatra „Natty” Saspusan, akit valaha a világ legszőrösebb lányának tituáltak, rengeteg szenvedést kellett átélnie gyermekkorában. A kortársai, de még a felnőttek is folyamatosan csúfolták őt.

kep 2023 11 23 081329706 A világ legszőrösebb kislánya felnőtt, megborotválkozott, megházasodott és mára teljesen új életet él!

Natty Supatra 1999. augusztus 5-én született. Szülei boldogsága meglepetéssel, félelemmel keveredett, mert az orvos már egyből mondta, hogy a babának túl sok haja van. Először azt hitték, hogy ez lehet normális is, de később, mikor alaposabban megnézték megdöbbentek, hogy az újszülött egész testét szőr borítja. Ilyet még a thaiföldi orvosok sem láttak akkoriban.

- Hirdetés -

Nattynak egy nagyon ritka bőrbetegsége van, az úgynevezett Ambras-szindróma. Ilyenből a világon csupán 50 esetet dokumentáltak.

Az Ambras-szindróma túlzott szőrnövekedést okoz a testben, csak a tenyér, a talp és a száj belsejét kíméli, valószínűleg a hirtelen DNS-változás miatt.

kep 2023 11 23 081548894 A világ legszőrösebb kislánya felnőtt, megborotválkozott, megházasodott és mára teljesen új életet él!

Az orvosok kezdetben nem akarták hazaengedni a Nattyt a szüleivel, mert attól tartottak, hogy az anyja elhagyja őt. Ez azonban nem így lett, az anyuka kijelentette, hogy szerencsésnek érzi magát, és soha nem hagyja magára gyermekét.

Natty szerető családban nőtt fel, de nem mindenki értette meg az állapotát, és meg kellett küzdenie az idegenek és kortársai részéről tapasztalt szóbeli bántalmazásokkal.

- Hirdetés -
kep 2023 11 23 081858907 A világ legszőrösebb kislánya felnőtt, megborotválkozott, megházasodott és mára teljesen új életet él!

Sajnos Nattyn nem segítenek a népszerű, megszokott módszerek, mint a lézeres szőreltávolítás.

kep 2023 11 23 082020881 A világ legszőrösebb kislánya felnőtt, megborotválkozott, megházasodott és mára teljesen új életet él!

Natty tanára, Kuljira Posaeng elárulta, hogy más gyerekek kezdetben féltek Natty megjelenésétől, ami megnehezítette kezdeti napjait az iskolában. Idővel azonban Natty bebizonyította, hogy olyan, mint bármely más diák. A tanárok szorgalmasnak, jó jegyeket kapott, és végül az egyik legnépszerűbb gyerek lett az iskolában.

kep 2023 11 23 082117372 A világ legszőrösebb kislánya felnőtt, megborotválkozott, megházasodott és mára teljesen új életet él!

Natty tanárai azt mondták, élénk lány volt, aki szeretett énekelni, táncolni és színészkedni. Szülei ugyanúgy bántak vele, mint bármely más gyerekkel, és soha nem éreztették vele, hogy kevésbé fontos. Mindenhová vitték, és nem voltak zavarban, hogy másképp néz ki, mint a többi gyerek.

kep 2023 11 23 082143559 A világ legszőrösebb kislánya felnőtt, megborotválkozott, megházasodott és mára teljesen új életet él!

Natty megbékélt állapotával, és megértette, hogy nincs rá gyógymód. Úgy döntött, hogy megőrzi a testszőrzetét, ahogyan a születésétől fogva természetesen nőtt, és csak tinédzser korában borotválja meg az arcát. Ahogy nőtt, egyre fontosabbá vált számára önbecsülése, önképe, és rátalált a szerelemre is.

- Hirdetés -

Elmondása szerint: „Barátságból kezdődött, aztán egy pár lettünk.” Beszélgetéseik boldoggá tették, és a közösen eltöltött idő kellemes volt volt. Olyan szerelem ez, amire nem számított: „ Olyan szerelem volt, amiről nem számítottam, hogy megtörténik velem .”

kep 2023 11 23 082400065 A világ legszőrösebb kislánya felnőtt, megborotválkozott, megházasodott és mára teljesen új életet él!

A kedvesével képeket is posztolt, amin arcszőrzet nélkül látható az arca. Néhányan azt hitték, hogy meggyógyult, de az apja elmagyarázta, hogy csupán úgy döntött, leborotválja arcszőrzetét. Most a szeme, az arca, a szája, az ajka és az arca rendesen látható.

kep 2023 11 23 082504056 A világ legszőrösebb kislánya felnőtt, megborotválkozott, megházasodott és mára teljesen új életet él!
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!