Beleszeretett a férje fiába. Felnevelte és most már saját gyerekeik is vannak. Mit szólt ehhez az apa?

Megosztás

- Hirdetés -

A 23 éves Vladimir és a 37 éves Marina szokatlan kapcsolatban áll egymással. 

A férfi beleszeretett a saját mostohaanyjába. A pár rengeteg közös fotót oszt meg az interneten és kvázi hirdetik a boldogságukat.

kep 2023 04 02 145302733 Beleszeretett a férje fiába. Felnevelte és most már saját gyerekeik is vannak. Mit szólt ehhez az apa?

Beleszeretett férje fiába

Ez egy film forgatókönyvének is elmenne. Mindez Krasznodarban történt, Oroszország déli részén. Marina Alekszej felesége volt. A pár között egyébként nincs jelentős korkülönbség, csupán tíz év.

- Hirdetés -

Az asszony azonban nem volt hű a férjéhez. A férfi saját fiával csalta meg, aki az előző házasságából származott. Mostohafiával együtt úgy döntött, hogy új családot alapít.

A nő egyébként már hétéves kora óta nevelte a fiatalembert. Ennek ellenére végül élettársa lett, és most a közös gyerekeiket neveli.

A volt férje nem tudja megbocsátani ezt az árulást. Keserűen beismeri, hogy a nő elcsábította a fiát.

- Hirdetés -

A fiamnak korábban nem volt barátnője. Ezek akkor sem szégyelltek összebújni egymással. Igazából megbocsátanék valakinek egy ilyet, ha nem a saját fiamról lenne szó. Amíg én aludtam, ez átrohant a gyerekhez aztán visszajött és mellémbújt, mintha mi sem történt volna. – mondta az ex-férj

Nem mindennapi családot alkotnak

A szokatlan pár az elárult férfi és az internetezők kritikája ellenére szívesen osztja meg boldogságát a közösségi médiában.

Elárulják, hogy gyakran olvassák az interneten, hogy kapcsolatuk biztosan nem lesz tartós, és valószínűleg nem veszik komolyan. A negatív szavak ellenére azonban a pár igazi szenzációt kelt az interneten.

- Hirdetés -
kep 2023 04 02 150553694 Beleszeretett a férje fiába. Felnevelte és most már saját gyerekeik is vannak. Mit szólt ehhez az apa?

Nemrég fiúgyermekük lett.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!