2023 június 4 vasárnap
KezdőlapCelebBill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

Bill Gates újabb járványt jósol. „Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19”

-

Bill Gates újabb járványt jósol. A milliárdost sokan hibáztatják azért, mert úgy gondolják, hogy köze van bizonyos „népességcsökkentési” tervekhez.

Fel kell készülnünk

Bill Gates olyan karakter, aki a koronavírus-járvány idején már-már szimbólummá vált a szkeptikusok körében. Levéltári nyilatkozataiban sokan találnak olyan felvetéseket, hogy részt vehetett a COVID-19 világjárvány indításában.

bill
Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

Hogy valóban így volt-e, azt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. Az azonban biztos, hogy a milliárdos olyan tudás birtokában van, ami sok összeesküvés-elmélet végére pontot tenne.

A milliárdos bejelentette, hogy mindannyiunknak fel kell készülnünk egy olyan új fenyegetésre, amelyre korábban még nem volt példa.

A Microsoft volt elnöke védőintézkedésekre szólította fel a világ vezetőit az emberiség közelgő pogromja ellen. A milliárdos azt feltételezi, hogy a terroristák hamarosan a legforgalmasabb repülőtereket fogják használni a betegség terjesztésére. Érdekes módon Gates meg is nevezte a betegséget, amelyről úgy gondolja, hogy az egész világon elterjed.

bill gates 506575
Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

Világossá tette, hogy a… himlőre gondol. A Microsoft társalapítója felszólította a WHO-t, hogy hozzon létre egy új pandémiás egységet. Véleménye szerint az olyan országoknak, mint az USA és Nagy-Britannia, most fel kell készülniük a következő pandémiás támadásra.

Több tízmilliárd dollár értékű globális kutatási erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy a világ jobban felkészüljön a következő járványra, amely sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19.

bill gates 65 screenshot 2020102
Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

Bill Gates újabb járványt jósol

A milliárdos megjegyezte, hogy emberi beavatkozás nélkül is kialakulhat világjárvány. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a bizonyítékok azt mutatják, hogy a vuhani járvány a tudósok szándékos cselekedeteinek eredményeképp keletkezett. Bill Gates szerint a történelem megismételheti önmagát. Véleménye szerint a bioterroristák jelentik mostantól a legnagyobb fenyegetést.

Mi lenne, ha bioterroristák 10 repülőtérre himlőt vinnének? Hogy reagálna erre a világ? Vannak természetes eredetű és bioterrorizmus által kiváltott járványok, amelyek akár sokkal rosszabbak is lehetnek, mint amit most tapasztaltunk.

bill gates shutter 333891
Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

A világ negyedik leggazdagabb embere reménykedik az emberiségben. Úgy véli, hogy van esély olyan orvosi fejlesztések megvalósítására, amelyek segítenek a veszélyek elhárításában. Bill Gates egy új oltóanyag-előállító rendszer bevezetésének szükségességét feltételezi.

6AaktkpTURBXy9iYjc4OWVjOWZlNThlN
Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

Vannak olyan vakcináink, amelyek segítenek az egészség megőrzésében, de csak kis mértékben csökkentik a vírus terjedését. Új módszerre van szükségünk a vakcinák előállításához.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek