Bill Gates újabb járványt jósol. „Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19”

Megosztás

- Hirdetés -

Bill Gates újabb járványt jósol. A milliárdost sokan hibáztatják azért, mert úgy gondolják, hogy köze van bizonyos „népességcsökkentési” tervekhez.

Fel kell készülnünk

Bill Gates olyan karakter, aki a koronavírus-járvány idején már-már szimbólummá vált a szkeptikusok körében. Levéltári nyilatkozataiban sokan találnak olyan felvetéseket, hogy részt vehetett a COVID-19 világjárvány indításában.

bill Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

Hogy valóban így volt-e, azt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. Az azonban biztos, hogy a milliárdos olyan tudás birtokában van, ami sok összeesküvés-elmélet végére pontot tenne.

A milliárdos bejelentette, hogy mindannyiunknak fel kell készülnünk egy olyan új fenyegetésre, amelyre korábban még nem volt példa.

- Hirdetés -

A Microsoft volt elnöke védőintézkedésekre szólította fel a világ vezetőit az emberiség közelgő pogromja ellen. A milliárdos azt feltételezi, hogy a terroristák hamarosan a legforgalmasabb repülőtereket fogják használni a betegség terjesztésére. Érdekes módon Gates meg is nevezte a betegséget, amelyről úgy gondolja, hogy az egész világon elterjed.

bill gates 506575 Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

Világossá tette, hogy a… himlőre gondol. A Microsoft társalapítója felszólította a WHO-t, hogy hozzon létre egy új pandémiás egységet. Véleménye szerint az olyan országoknak, mint az USA és Nagy-Britannia, most fel kell készülniük a következő pandémiás támadásra.

Több tízmilliárd dollár értékű globális kutatási erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy a világ jobban felkészüljön a következő járványra, amely sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19.

bill gates 65 screenshot 2020102 Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

Bill Gates újabb járványt jósol

A milliárdos megjegyezte, hogy emberi beavatkozás nélkül is kialakulhat világjárvány. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a bizonyítékok azt mutatják, hogy a vuhani járvány a tudósok szándékos cselekedeteinek eredményeképp keletkezett. Bill Gates szerint a történelem megismételheti önmagát. Véleménye szerint a bioterroristák jelentik mostantól a legnagyobb fenyegetést.

Mi lenne, ha bioterroristák 10 repülőtérre himlőt vinnének? Hogy reagálna erre a világ? Vannak természetes eredetű és bioterrorizmus által kiváltott járványok, amelyek akár sokkal rosszabbak is lehetnek, mint amit most tapasztaltunk.

- Hirdetés -
bill gates shutter 333891 Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

A világ negyedik leggazdagabb embere reménykedik az emberiségben. Úgy véli, hogy van esély olyan orvosi fejlesztések megvalósítására, amelyek segítenek a veszélyek elhárításában. Bill Gates egy új oltóanyag-előállító rendszer bevezetésének szükségességét feltételezi.

6AaktkpTURBXy9iYjc4OWVjOWZlNThlN Bill Gates újabb járványt jósol. "Sokkal rosszabb lehet, mint a COVID-19"

Vannak olyan vakcináink, amelyek segítenek az egészség megőrzésében, de csak kis mértékben csökkentik a vírus terjedését. Új módszerre van szükségünk a vakcinák előállításához.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!