Egy 17 éves fiú a barátnője csókja miatt halt meg. A szülők nem tudnak megbocsátani

Megosztás

- Hirdetés -

Egy 17 éves fiú halt meg. Hirtelen görcsök kezdték gyötörni egy családi vacsora közben. A mentősök gyors beavatkozása ellenére sem sikerült megmenteni. A fiú szülei, a 7 évvel idősebb barátnőjét okolják a haláláért.

Julio Macias Gonzalez (17) Mexikóvárosban élet. A fiú boldog volt és szerelmes egy 24 éves lányba, akivel sülve-főve együtt voltak. Sajnos a szerelem tragédiával végződött.

kep 2022 08 08 172554086 Egy 17 éves fiú a barátnője csókja miatt halt meg. A szülők nem tudnak megbocsátani

Egy családi vacsora közben a tini hirtelen rosszul kezdte magát érezni és görcsrohamot kapott. Hozzátartozói mentőt hívtak, de ekkor már késő volt. Nem sokkal a mentők kiérkezése után Julio meghalt. Kiderült, hogy a 17 éves férfi agyvérzést kapott.

- Hirdetés -

Mi volt a halál oka?

A lány kiszívta a fiú nyakát, amitől vérrög keletkezett a tini nyakába agyvérzést kapott tőle.

A 17 éves fiú szülei a 24 éves barátnőjét okolják a haláláért. Úgy gondolják, hogy életkora és élettapasztalata miatt tisztában kellett volna lennie azzal, hogy az ilyen szerelmi játékok veszélyesek.

kep 2022 08 08 172543692 Egy 17 éves fiú a barátnője csókja miatt halt meg. A szülők nem tudnak megbocsátani

Az eset ritka, de nem egyedi. A bőr kiszívása miatti vérrög valóban elérheti az agyat vagy a szívet. Ennek a valószínűsége kicsi ugyan, de volt már rá példa a történelem során.

- Hirdetés -
kep 2022 08 08 172922755 Egy 17 éves fiú a barátnője csókja miatt halt meg. A szülők nem tudnak megbocsátani

2011-ben egy 44 éves új-zélandi nő is lebénult félig. Az orvosok először nem tudták megállapítani az okot. Végül azonban meglátták a nő nyakán a foltot és kivizsgálták. Kiderült, hogy megsérült a fő verőér és egy vérrög képződött, ami a szívébe vándorolt.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!