Egy hajléktalan nő teljes átalakulása! Mindenki ledöbbent a látványtól!

Megosztás

- Hirdetés -

Elképesztő átalakulás!

Az önzetlen cselekedetek és az idegen emberek kedvessége nem is olyan ritka, mint hinnénk. A világ minden szegletében egyesek mindent felülmúlnak, hogy pozitív változást érjenek el mások életében.

Shafag Novruz találkozása Ritával

kep 2024 05 18 152022132 Egy hajléktalan nő teljes átalakulása! Mindenki ledöbbent a látványtól!

Shafag Novruz egy fiatal professzionális stylist, aki jártas a sminkelés, styling és fodrászat terén. Rábukkant Ritára, az utcán élő hajléktalan nőre. Rita elhanyagolt külsején megdöbbent és Shafag úgy döntött, hogy tehetségét és erőforrásait felhasználja Rita külső szépségének, és méltóságának helyreállítására. Rita nem tudta, hogy ez a találkozás olyan figyelemre méltó átalakuláshoz vezet , amely örökre megváltoztatja az életét.

- Hirdetés -

Rita élettörténete

kep 2024 05 18 152135497 Egy hajléktalan nő teljes átalakulása! Mindenki ledöbbent a látványtól!

Rita évekig tűrte a hajléktalanság rideg valóságát. Az utcán élt és üvegeket, zacskókat gyűjtött. Rita az álláskeresési álma ellenére érezte a társadalmi megítélés súlyát megjelenése miatt. Shafag, akit megindított Rita története, úgy döntött, hogy vállalja a kihívást, hogy átalakítsa imázsát, hogy segítsen neki visszailleszkedni a társadalomba.

Az extrém átalakítási művelet

kep 2024 05 18 152328788 Egy hajléktalan nő teljes átalakulása! Mindenki ledöbbent a látványtól!

Shafag Novruz elkötelezettsége Rita átalakulása iránt minden várakozást felülmúlt. Az átalakítás egy fogorvosi látogatással kezdődött, ahol Shafag személyesen fedezte a fogműtét költségeit, hogy Rita megnyerő mosolyt kaphasson. Ez után jött a manikűr és a pedikűr.

Később a hajápolás következett. Rita rövid és sérült haját kiegyenesítették, szőkére festették, és póthajjal megtoldották, így élénk és nőies megjelenést kapott. A kozmetikai termékek, szépségápolási kezelések, gyantázás, műszempilla és szakértő smink alkalmazása csodákra képes. Shafag Instagram- bejegyzésében köszönetet mondott a csapatnak, akik lehetővé tették az átalakulást.

- Hirdetés -

A hatás és a jövőbeli remények

kep 2024 05 18 152507532 Egy hajléktalan nő teljes átalakulása! Mindenki ledöbbent a látványtól!

Az előtte-utána fotók egy gyakorlatilag felismerhetetlen nőt mutatnak be, aki magabiztosságot és szépséget sugároz. Sokak szerint éveket fiatalodott a nő. A fényűző fekete ruhába öltözött. Rita úgy nézett ki, mint egy sztár, akiről eszünkbe sem jutna, hogy valaha az utcán élt.

kep 2024 05 18 152605669 Egy hajléktalan nő teljes átalakulása! Mindenki ledöbbent a látványtól!

Ez Rita önbecsülésére is nagy hatással volt. Hálával telve kifejezte, hogy szebbnek és magabiztosabbnak érzi magát, mint valaha. Rita megújult magabiztossággal most már alig várja, hogy szembeszálljon a világgal. Reméli, hogy átalakult megjelenése utat nyit a munkalehetőségek előtt, jótevője, Shafag Novruz hihetetlen nagylelkűségének köszönhetően.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!