Egy rongybabát vett feleségül…és ezzel jobban keres mint MI!

Megosztás

- Hirdetés -

Agyrém! Tényleg! Egy rongybabát vett feleségül! Ezzel most milliókat keres az interneten!

Egy szürreális történet, melyben Cristian Montenegro büszkén jelentette be harmadik gyermekének „megszületését” rongybaba menyasszonyától, Nataliától. Igen, jól olvastad. Cristian Natalia iránti szerelméről beszélt, akit „élete szerelmeként” emleget, annak ellenére, hogy egy rongybaba.

Hogyan „találkozott” egymással a pár.

kep 2024 04 10 160714647 Egy rongybabát vett feleségül...és ezzel jobban keres mint MI!

Cristian és Natalia története olyan, hogy sokan hitetlenkedve kapkodják a fejüket. Egy nap a kolumbiai férfi büszkén mutatta be nem mindennapi párját, Nataliát a világnak. Mindenkinek megakadt a szeme azon, hogy Natalia nem ember…csupán egy rongybaba.

- Hirdetés -

Előző romantikus kapcsolatának viharos lezárását követően Cristian megosztotta a fájdalmat, amellyel szembesült, amikor volt barátnője elhagyta valaki más miatt. A szakítás miatt rendkívül magányosnak érezte magát, és bevallotta, hogy utána nem volt hajlandó randevúzni senkivel.

@cristianmontenegr58

Notificaciones de Nuestro amor con mi Esposa Natalia Ortiz te amo mi reina 👑❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

♬ sonido original – Cristian Montenegro

Egyszer csak újból megdobbant a szíve valaki…vagy valami iránt. Egy rongybaba volt. A kapcsolatukat övező hitetlenség ellenére Cristian mélységes boldogságot érzett, amikor felfedezte azt, amit élete szerelmeként ír le. Nataliával az oldalán Cristian élete váratlan, de kielégítő fordulatot vett.

kep 2024 04 10 161208756 Egy rongybabát vett feleségül...és ezzel jobban keres mint MI!

Cristian a TikTok-fiókján mutatja be az életét, melyben párjával programozik. Rengeteg követője lett. Állítása szerint ő az igazi szerelme.

- Hirdetés -

A videóit rengetegen nézik. Nyilván nem kevés pénzt keres mindezzel…

A kezdeti döbbenet között azonban egyre növekszik a kíváncsiság Cristian iránt. Bár egyesek különcnek vagy akár kettyósnak is nevezhetik, úgy tűnik, ő teljesen elégedett a választott útjával. Számára ez álmainak beteljesülése, egy „álomesküvő”, amely semmihez sem hasonlítható.

Bővül a család

kep 2024 04 10 161500927 Egy rongybabát vett feleségül...és ezzel jobban keres mint MI!

A nem mindennapi pár, akiknek már van egy fia és egy lánya, bemutatta a család legújabb tagját, Sammyt.

kep 2024 04 10 161553176 Egy rongybabát vett feleségül...és ezzel jobban keres mint MI!

Cristian odaadása Natalia iránt, annak ellenére, hogy élettelen tárgy, elgondolkodtat az emberi érzelmek összetettségéről és a szerelem határairól. Bár egyesek kapcsolatukat szokatlannak vagy akár abszurdnak találhatják, ez arra emlékeztet, hogy a szerelem nem ismer határokat.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!