Egy terhes nő méhrajjal pózolt a képeken. Hamarosan megtörtént a lehető legrosszabb

Megosztás

- Hirdetés -

Rendkívül népszerűek a terhesfotózások. Ez azonban nagyon egyedi volt. Egy terhes nő, méhrajjal a hasán pózolt a képeken. Sajnos a fotón látható öröm nem tartott túl sokáig…

Sajnos nagyon kevés embernek adatott meg, hogy a szenvedélyeivel kereshesse a pénzét. Emily Mueller gyermekkora óta méhészkedik. Anno az apja szerettette meg vele ezeket a rendkívül hasznos rovarokat. Tőle kapta Emily az első méhkaptárt is. Azóta egy nagyobb céggé fejlődtek.

Övék a Mueller Honey Bee and Rescue Manchesterben.

Ezt a férjével vezeti. A pár már régóta szeretett volna gyermeket és mikor várandós lett kitalálta, hogy valahogy meg kéne örökíteni ezt a csodás pillanatot. A terhesség vége felé úgy döntött, hogy felbérel egy fotóst, hogy megörökítse a két legnagyobb szerelmét: Egy meg nem született babát és a méheket.

kep 2021 06 13 093220 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a képeken. Hamarosan megtörtént a lehető legrosszabb

A fotókat egy profi fotós készítette. Emily is rendesen felkészült. Konzultált egy orvossal is, hogy meggyőződjön, nem árt ezzel a babának. Az orvosok szerint nem.

- Hirdetés -

A méheket megetették és magához hívta őket, miközben a királynőjüket egy kis dobozban tartották, melyet a kezében fogott. 20.000 méh lepte be a hasát.

kep 2021 06 13 093108 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a képeken. Hamarosan megtörtént a lehető legrosszabb

A munkamenet gyorsan felhívta az internetezők figyelmét. Emily sugárzik a fotókon. Látható az öröme és a rendkívüli kötelék közte és a méhek között.

kep 2021 06 13 093148 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a képeken. Hamarosan megtörtént a lehető legrosszabb

A fotón látható öröm sajnos nem tartott sokáig. Novemberben Emily furcsa összehúzódásokat érzett, majd észrevette, hogy a babája már nem mozog annyira aktívan, mint korábban.

- Hirdetés -

Sejtette, hogy valami baj van, de közben bízott benne, hogy csak tévesriadó.

„Hittem abban, hogy a kórházban megnyugtatnak. Már csak 6 nap volt vissza a kiírt dátumtól.”

kep 2021 06 13 093456 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a képeken. Hamarosan megtörtént a lehető legrosszabb

Sajnos nem ez volt a helyzet. Mire beértek a kórházban a babának már nem volt pulzusa. Az asszony fia sajnos halva született.

kep 2021 06 13 093405 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a képeken. Hamarosan megtörtént a lehető legrosszabb

„Isten úgy döntött, hogy a mennyben szüksége van egy saját kis méhészre, ezért magával vitte Jacobot, a kisfiamat.”

- Hirdetés -

Emily megosztotta a tragédiával végződő történetét az interneten. Remélve, hogy támogatni tudja ezzel azokat a nőket, akik szintén elvetéltek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!