Egy világűrből származó tárgy szakította be a háztetőt! A NASA vizsgálja az ügyet…De ki fizeti ki a kárt?

Megosztás

- Hirdetés -

Egy azonosítatlan tárgy esett a házára. Két emeletet is átszakított. A NASA tanulmányozza a tárgyat. Ki fizeti meg a kárt?

kep 2024 04 11 174906740 Egy világűrből származó tárgy szakította be a háztetőt! A NASA vizsgálja az ügyet...De ki fizeti ki a kárt?

Az emberi űrhódítás kezdete 1957. október 4-re nyúlik vissza. Ezen a napon a Szovjetunió felbocsátotta a Szputnyik 1-et. Az emberi jelenlét a földönkívüli térben is szemetet hoz magával. Több száz tonna hulladék is sodródik a Föld pályáján.

Valószínűleg az egyik ilyen objektum -amelyet a NASA hagyott az űrben- zuhant rá egy floridai lakos házára. Szerencsére nem történt semmi komoly, dacára annak, hogy a tulajdonos fia bent volt az ütközés pillanatában.

- Hirdetés -
kep 2024 04 11 174839183 Egy világűrből származó tárgy szakította be a háztetőt! A NASA vizsgálja az ügyet...De ki fizeti ki a kárt?

Ki fizeti a tető és a ház többi részének felújítását? Az ENSZ által elfogadott törvény kimondja, hogy ilyen esetekben a létesítményt birtokló ország kormányának kell fizetnie. Itt bonyolódnak a dolgok – a leesett részről azt tartják, hogy a NASA által gyártott akkumulátor. A az űrhajót azonban a japánok lőtték fel.

kep 2024 04 11 174853451 Egy világűrből származó tárgy szakította be a háztetőt! A NASA vizsgálja az ügyet...De ki fizeti ki a kárt?

A NASA begyűjtötte a tárgyat és épp elemzi az objektumot a floridai Kennedy Űrközpontban.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!