Világunk.hu
2023 szeptember 30 szombat
Világunk.hu
KezdőlapCelebENNYI! Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak!

ENNYI! Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak!

-

A válás mellett döntött Tóth Gabi és Krausz Gábor.

A sztárséf és az énekesnő házassága látszólag tökéletes volt, ám mégis a válás mellett döntöttek. Állítólag Krausz Gábor már el is költözött a közös, családi otthonból.

toth gabi

Krausz Gábor bőröndökkel távozott a közös családi otthonból.

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!” – írta Krausz Gábor

„Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb mindkettőnk számára. Arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Kérjük, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönjük!” – írta Tóth Gabi!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via