Ettől félsz a legjobban a csillagjegyed alapján. Lehet, hogy nem is tudtál róla…?!

Megosztás

- Hirdetés -

Az tény, hogy a csillagjegyek sokat elárulnak rólunk. Sokan azt gondolják, hogy a jelek határozzák meg jellemünket vagy temperamentumunkat. Egyesek szerint eme jelek meghatározhatják titkos vágyainkat és… félelmeinket. Kíváncsi lettél?

Az asztrológusok évek óta állítják, hogy fóbiáinkat a születés hónapja határozza meg. Ez az állatöv jegy, amely meghatározza legbensőbb félelmeinket. 

csillagjegy

Vízöntő

Minden Vízöntő attól tart, hogy ugyanolyanná válik mint mindenki más. Ennek a jegynek az emberei félnek egyéniségük elvesztésétől.

- Hirdetés -

Halak

A halak nagyon érzelmes ember. Ezért nem meglepő, hogy életükben attól félnek a legjobban, hogy valami rossz történik partnereikkel, családjukkal vagy barátaikkal. A gondolat, hogy nem fognak tudni segíteni szeretteinek, megbénítja őket.

Kos

A legnagyobb félelme, hogy valaki más jobb lehet nála. Rettenetesen fél a kudarctól.

kep 2022 11 25 123650975 Ettől félsz a legjobban a csillagjegyed alapján. Lehet, hogy nem is tudtál róla...?!

Bika

A Bika leginkább az anyagi kudarctól fél. Nagyon értékeli a pénzt, ezért az anyagi hanyatlás a legnagyobb félelme. A szegénység olyan dolog, ami jelentősen befolyásolja önbizalmát.

- Hirdetés -

Ikrek

Minden Ikrek embert megbénít a gondolat, hogy valaki más dönthet helyette. A függetlenség és a szabadság az, amit a legtöbbre értékelnek az életben. Ha valaki elveszi tőlük, a legrosszabb rémálma válik valóra.

Rák

Szakítás, megcsalás, magány – ezek a Rák legnagyobb félelmei. Érzelmes és száz százalékig elkötelezett emberként egy e jel alatt álló személy nem tudja elviselni a gondolatot, hogy a szerelme elhagyja.

kep 2022 11 25 123827380 Ettől félsz a legjobban a csillagjegyed alapján. Lehet, hogy nem is tudtál róla...?!

Oroszlán

Minden oroszlán fél, hogy figyelmen kívül hagyják. Az e jel alatt álló ember a társaság lelke, szeret a figyelem középpontjában lenni és tanácsot adni másoknak. Nagyon jó, ha mindenki követi a tanácsait. De ha nem figyelnek rá eléggé, akkor az egy kész rémálom a számára.

- Hirdetés -

Szűz

Minden Szűz retteg attól, hogy elveszíti uralmát a valóság felett. Szereted tudni, hogy mi történik, az életed minden pillanatban meg van tervezve. Ha kicsúszik a kezedből az irányítás, akkor az az őrületbe kerget.

Mérleg

Magányos élet – ettől fél a Mérleg. A magánytól való félelem, ami folyton úrrá lesz a mérlegen. Nem tudja elképzelni, hogy egyedül éljen.

kep 2022 11 25 124053765 Ettől félsz a legjobban a csillagjegyed alapján. Lehet, hogy nem is tudtál róla...?!

Skorpió

Tele van önbizalommal ezért nagyra van magával. Az egyetlen dolog, ami megingathatja a bátorságukat, az az intim dolgok. Itt félsz a legjobban a kudarctól.

Nyilas

A korlátoktól félsz a legjobban. Főleg ha a megfelelő élettér hiányáról van szó. Nem szereted, ha korlátoznak. Ilyenkor ösztönösen rád jön, hogy ki akarsz ebből törni.

kep 2022 11 25 131019320 Ettől félsz a legjobban a csillagjegyed alapján. Lehet, hogy nem is tudtál róla...?!

Bak

A kudarc (még a legkisebb is) minden Bak legrosszabb rémálma. Az e jel alatt született ember nem tudja elviselni a kudarc gondolatát. Végül is az élet minden területén első számúnak kell lennie.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!