Ez a betegség keseríti meg az életed a csillagjegyed szerint!

Megosztás

- Hirdetés -

Manapság már arra sem érünk rá, hogy betegek legyünk. Próbálunk nem tudomást venni róla, pedig nagyon fontos, hogy időben felismerjük a tüneteket, hogy hamarabb meggyógyulhassunk.

1670321533 Da7MLl1Zb lg Ez a betegség keseríti meg az életed a csillagjegyed szerint!

A lélek is küzd a betegséggel, akárcsak a test!

A lélek magának választja a betegséget. Így akar fejlődni, ugyanis tudja, hogy meg kell birkóznia vele és kigyógyulni belőle. Így egy erősebb „Én”-né válhatunk. A legfontosabb, hogy hinnünk kell a gyógylásban.

A csillagjegyeknek megvan a maga betegségekre hajlamosító testrésze. Nincs kőbe vésve, hogy csak ezekre a testrészekre kell figyelnünk, így jobb, ha hatványozottan figyelünk magunkra!

- Hirdetés -
Ezert vagyunk este rosszabbul betegseg eseten Ez a betegség keseríti meg az életed a csillagjegyed szerint!

KOS

Fej, agy és az állkapocs. Az érzékszerveink itt vannak. Hallás, szaglás, látás, ízlelés. Az egyensúly is ide tartozik. Ne feledjük, a kosok fejjel mennek a falnak…

BIKA

Nőknél a pajzsmirigyre kell különösen odafigyelni és a különböző nyaki problémákra. Nagyon makacs csillagjegy, de fontos, hogy ne essen túlzásba. Hajlamos az elhízásra!

Homecare1 Ez a betegség keseríti meg az életed a csillagjegyed szerint!

IKREK

A váll, mellkas, idegrendszer, kulcscsont és a légzés a necces! Az élete folyamatos nyüzsgés, aminek hatására rendszerint túlterheli magát. Terheket cipel, de nem biztos, hogy elbír velük. Fontos figyelni a légzőszervi betegségekre.

- Hirdetés -

RÁK

A gyomor és a belek, ugyanis nagyon érzékeny, aminek hatására nem tudja megfelelően megemészteni a dolgait. Folyton rágódik valamin. Figyeljen az emésztésre, vékonybélre, májra.

OROSZLÁN

Szív! Hatalmas energiája van, ami ezt túlterhelheti. Figyeljen a vérkeringésre, és mindenre, ami a szívvel kapcsolatos.

koronavirus gyerek gyermek beteg laz getty stock 549307 Ez a betegség keseríti meg az életed a csillagjegyed szerint!

SZŰZ

A leghipochonderebb csillagjegy. Fontos neki az egészsége, és ezért mindent meg is tesz. Komoly problémái vannak a tisztaságmániája miatt. A legkritikusabb testrészei a has, vékonybél. Nála vannak pszichés dolgok is.

- Hirdetés -

MÉRLEG

Párkapcsolati gondok idején a vese gyengül el. Fontos az egyensúly a számára. Ha túlterheli magát, azt a dereka sínyli meg.

SKORPIÓ

Húgyhólyag, belek és a nemi szervek. Fontos, hogy az emésztése stimmeljen. Gyorsan regenerálódik, de mint a többi vizes jegy, az érzelmei komoly befolyással bírnak az egészségére.

1634132561 6Hnqw5EIW lg Ez a betegség keseríti meg az életed a csillagjegyed szerint!

NYILAS

Csípő és a comb. Néha nem képes két lábbal állni a földön. A máj is érzékeny terület. Fontos a méregtelenítés, és az alkohol kizárása az életéből…

BAK

Bőr, fogak, térdek és a csont. Neki fontos kérdés az érvényesülés és a hatalomvágy. Egész életében építkezik. Nem egy beteges típus, és tudatos az egészségével kapcsolatban.

VÍZÖNTŐ

Lábszár, boka és sarok, továbbá vénák és az erek. Fontos neki a szabadsága, és a tudat, hogy mindig a sarkára tud állni. Nem szokott betegeskedni, de szereti a pihenést és a kényelmét.

1633932426 243Eys8A5 lg Ez a betegség keseríti meg az életed a csillagjegyed szerint!

HALAK

Lábfej és a nyirokrendszer. Érzékeny és pesszimista jegy. Hajlamos a függőségekre és a depresszióra. Kell legyen egy rendszer az életében, ami nem hagyja úrrá lenni a mentális problémáit. Meditáljon és jógázzon…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!