Ez a lány megmentett egy beteg malacot, és most ő a legboldogabb

Megosztás

- Hirdetés -

Egy megmentett malac története… Chelsea Vining az USA-ból, aki Nyugat-Virginiában él, és egy érdekes blogot vezet az Instagramon. Ott tesz közzé szórakoztató fotókat házi malacáról, Floppyról.

1 1 Ez a lány megmentett egy beteg malacot, és most ő a legboldogabb

Az egész úgy kezdődött, hogy a nővére farmján malacok születtek, de az egyikről kiderült, hogy beteg. A kismalac remegett, megállás nélkül remegett. Emiatt az anyja nem etette, a malac közel állt az éhhalálhoz.

2 1 Ez a lány megmentett egy beteg malacot, és most ő a legboldogabb

Mivel Chelsea nagyon szereti az állatokat, természetesen nem hagyta, hogy ez megtörténjen. A lány hazavitte Floppyt. Férjével együtt cumisüvegből etették tejjel a kismalacot, aki hamarosan a javulás útjára lépett és megerősödött. Ahogy Chelsea mondja, rengeteget olvasott a malacokról, hogy hozzáértően tudjon gondoskodni Floppyról.

- Hirdetés -
3 1 Ez a lány megmentett egy beteg malacot, és most ő a legboldogabb

Most már a malac szinte teljesen egészséges. A betegség csak akkor jön elő, ha valamiért nagyon izgatott. Floppy általában együtt játszik néhány kutyával és néhány macskával, akik Chelsea-nél élnek. Nagyon szeret úszni a medencében. Minden nap kiviszik pórázon sétálni, ami valljuk be őszintén egy malac esetében rendkívül szokatlan 🙂 A lány azt mondja, hogy a malac nagyon okos, megtanult lépcsőn fel és le menni, illetve ajtót nyitni. Floppy szeret emberek között lenni, és nagyon örül, ha látogatók érkeznek.

4 Ez a lány megmentett egy beteg malacot, és most ő a legboldogabb

Chelsea ebből a történetből ezt a következtetést vonta le: mindig adj esélyt és bízz. Floppynak csak azért van most ilyen nagyszerű élete, mert hittek a gyógyulásában.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!