Ezt a ciki dolgot műveli, amint belép a hotelszobába…

Megosztás

- Hirdetés -

Nem is hülyeség…

cipo szef Ezt a ciki dolgot műveli, amint belép a hotelszobába...

A légiutaskísérők körbeutazzák a világot és különböző szállodákban szállnak meg. Ennek köszönhetően kell az életükbe és a csomagjaikba is egy rendszer. Esther Sturrus a KLM-nél dolgozik. Megosztott néhány szokatlan tanácsot a TikTokon.

Esther rendkívül népszerű a közösségi médiában. TikTok-fiókja már több mint 5 millió lájkot és 220 000 lájkot kapott.  A munkájával járó sok élmény mellett Esther olyan hasznos tippeket is megoszt, amelyek megkönnyítik az életét a folyamatos utazás közben.

- Hirdetés -
kep 2024 01 07 123748463 Ezt a ciki dolgot műveli, amint belép a hotelszobába...

Hamupipőke…

Az egyik felvételen a stewardess megosztott pár trükköt, amelyeket mindig megtesz, amikor megérkezik a szállodai szobájába. Néhányat már jól ismerünk. Ebbe beletartozik: annak ellenőrzése, hogy nincs-e rejtett kamera a szobában, és nincsenek-e poloskák az ágyban. Eszter egyik módszere azonban ámulatba ejtette az internetezőket. Mint mondta, az értékes tárgyakon kívül érdemes… egy cipőt is betenni a szállodai széfbe!

kep 2024 01 07 123803355 Ezt a ciki dolgot műveli, amint belép a hotelszobába...

Miért? Az ok nagyon egyszerű. Ha sietősen csomagolunk, és nincs sok időnk elhagyni a szállodát, előfordulhat, hogy egyszerűen elfelejtjük kiüríteni a széfet, és visszafelé nem visszük magunkkal iratainkat, készpénzt, ékszereket. Mindeközben a cipő hiánya távozáskor arra kényszerít bennünket, hogy elgondolkodjunk, hova tettük. Aztán emlékezni fogunk arra, amit a széfben hagytunk.

Fontos, hogy azt a cipőt tegyük be a széfbe, amit felvennénk a távozáskor. Így biztosra mehetünk…

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!