Fizetős lesz a Google? Jajj a pénztárcánknak…

Megosztás

- Hirdetés -

A Google kétségtelenül a legnépszerűbb keresőmotor az interneten. 95 százalékos részesedése van a keresőmotorok piacán. A Google használata eddig ingyenes volt, de nem zárható ki, hogy ebben a tekintetben valami változni fog.

google Fizetős lesz a Google? Jajj a pénztárcánknak...

A Financial Times jelentése olyan információkat tartalmazott, amelyek szerint a Google speciális keresési funkciói fizetős előfizetések részeként lesznek elérhetők. Ezek a mesterséges intelligenciát használó módszerek. Ezek kerülnének át a prémium ügyfélcsomagba.

kep 2024 04 06 141607893 Fizetős lesz a Google? Jajj a pénztárcánknak...

A „prémium” keresőmotor hirdetéseket jelenít meg – akárcsak az ingyenes verzió. Természetesen a Google normál verziója továbbra is ingyenes lesz.

- Hirdetés -

Ezen a ponton érdemes megemlíteni a Gemini Advanced költségeit. A Google chatbot használatáért havi 20 dolcsit kell fizetni. A Google Gemini ingyenes és nyilvános verziója azonban elérhető.

kep 2024 04 06 141619255 Fizetős lesz a Google? Jajj a pénztárcánknak...

A Google többek között a következőket kínálja: Google One. Ez egy olyan csomag, amely kibővíti a helyet a Google felhőben. 100 GB 690 Ft/hó, 200 GB 1090 Ft, 2 TB pedig 3590 Ft/hó.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!