Furcsa foltok Michael Douglas kezén! Aggodalomra ad okot.

Megosztás

- Hirdetés -

Épp a minap látták a híres hollywoodi sztárt, Michael Douglast egy kedves utazáson feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal. 

Ami felkeltette mindenki figyelmét, azok a sztár kezei, amelyek kissé rejtélyes lila árnyalatúak voltak. Sok rajongó aggódalmát fejezte ki.

kep 2023 08 05 151726638 1 Furcsa foltok Michael Douglas kezén! Aggodalomra ad okot.

A paparazzik rajtakapták a híres walesi színésznőt, Catherine Zeta-Jonest, aki 53 éves, és színész férjét, Michael Douglast, aki már 78 éves, egy  olasz étteremben. A pár láthatólag remekül érezte magát a romantikus vakáción, az olaszországi Portofino nevű helyen.

- Hirdetés -

Catherine Zeta-Jones, aki mindig lenyűgözően néz ki, hosszú, sötétlila ruhát viselt, rajta virágokkal. Kényelmes bézs és fekete cipőket választott egy kis emeléssel. Férje, Michael Douglas is jól nézett ki, sötétkék inget és fehér nadrágot viselt.

kep 2023 08 05 151921860 1 Furcsa foltok Michael Douglas kezén! Aggodalomra ad okot.

Amikor a rajongók meglátták a boldog párról készült képeket a kiruccanásuk során, sokan aggódtak amiatt, hogy hogyan néz ki Douglas keze.

kep 2023 08 05 151958190 1 Furcsa foltok Michael Douglas kezén! Aggodalomra ad okot.

Az emberek olyan megjegyzéseket mondtak, mint „Michael Douglas rosszul érzi magát”, „Nagyon lila a keze”. Néhányan még azt is megemlítették, hogy a keze duzzadtnak és kicsinek tűnik.

- Hirdetés -

Jó egészséget kívánunk, Michael Douglas.

kep 2023 08 05 152053175 1 Furcsa foltok Michael Douglas kezén! Aggodalomra ad okot.

Annak ellenére, hogy Douglas a 70-es éveiben jár, még mindig erős. Az élete és karrierje során elért csodálatos dolgok közül a családját tartja a legcsodálatosabb résznek. Douglasnak és Zeta-Jonesnek van egy 22 éves fia, Dylan Douglas és egy 20 éves lánya, Carys Douglas.

kep 2023 08 05 152151721 1 Furcsa foltok Michael Douglas kezén! Aggodalomra ad okot.

Noha néhány rajongó aggodalmának ad hangot Douglas jóléte miatt, semmilyen hivatalos hír vagy megerősítés nem utal arra, hogy jelenleg egészségügyi gondjai lennének.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!