2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapEgészségHárom csillagjegy, akiknek a vérében van a hazudozás...

Három csillagjegy, akiknek a vérében van a hazudozás…

-

Az asztrológia rengeteg dologba enged betekintést, ami az emberek személyiségét illeti. Rávilágít rengeteg jó dologra, ugyanakkor pár rosszra is. Senki sem tökéletes és mindannyiunknak megvannak az erősségei és gyengeségei.

Egyesek életében a hazudozás egy természetes, hétköznapi jelenség.

Nézzük hát meg, hogy a hazugság melyik csillagjegyekre a legjellemzőbb…

IKREK

Az IKREK a tökéletes társasági lény. Fantasztikus kommunikációs készségekkel rendelkezik és egy nagyon izgalmas csillagjegy. Sokan azonban elfelejtik, hogy eme csillagjegy szülötte bizony megrögzött hazudozó. Nem feltétlenül rossz értelemben. Apró kis lódítások, elferdítések, amelyek ahhoz kellenek, hogy a beszélgetés során sokkal izgalmasabbnak tűnjön a többi ember szemében.

MÉRLEG

Szerény csillagjegy, aki nem szeret másokat megbántani. Emiatt bármeddig képes elmenni azért, hogy elkerülje a konfrontációt vagy egy konfliktus kialakulását. Inkább hazudik, minthogy valami negatív dolgot mondjon a másikra.

HALAK

Egy nagyon összetett személyiség, de ha van valami, amit kiemelhetünk, az a szabadság iránti vágya. Néha egy kissé álszent ember, aki nem szereti az elkötelezettséget. Ezért egyáltalán nem áll távol tőle a hazudozás. Inkább lódít, minthogy behódoljon.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek