Íme, a szörnyű igazság Kate Middleton állapotáról!

Megosztás

- Hirdetés -

A palota nemrégiben sokat foglalkozott a Kate Middleton egészségi állapotával kapcsolatos pletykákkal, különösen Gary Goldsmith megjegyzéseit követően, aki kritizálta Meghan Markle-t, amiért drámát szított a királyi családban.

kep 2024 03 13 173508885 Íme, a szörnyű igazság Kate Middleton állapotáról!

Kate távolléte a nyilvános szereplésekről, valamint Vilmos herceg lecsökkent hivatalos feladatai, felpörgette az interneten a pár hollétével kapcsolatos spekulációkat. A királyi ház szóvivője azonban felvilágosított mindenkit arról, hogy Vilmos herceg elsősorban a munkájára koncentrál, és nem foglalkoztatja a közösségi oldalak látogatása.

Kate határozottan életben van, azt mondják, hogy egy méheltávolításból (a méh eltávolítására szolgáló műtét) lábadozik – pletykálják!

- Hirdetés -

A Celebrity Big Brotherben töltött ideje alatt a realitysztár, Ekin-Su kikérdezte Gary Goldsmithet Kate jólétéről. Goldsmith megnyugtatta Ekin-Su-t, hogy Kate elsőrangú ellátásban részesül, amint azt az anyjával folytatott beszélgetései is megerősítették. Arra a kérdésre, hogy Kate visszatér-e a feladataihoz, Goldsmith bízik a felépülésében és az esetleges visszatérésében.

kep 2024 03 13 173642712 Íme, a szörnyű igazság Kate Middleton állapotáról!

Goldsmith azt is megjegyezte, hogy Meghan belépése a királyi családba új feszültségeket és drámákat szított.

Katet nemrég megműtötték és most rehabilitáción esik át.

- Hirdetés -

Nehéz terhességei voltak rossz toxikózissal, sokat írtak róla. Egyes állítások szerint a bulimiája vezetett ilyen toxikózishoz – ez is pletyka!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!