Kate Middleton szörnyű bejelentése: Rákkal küzd!

Megosztás

- Hirdetés -

Katalin hercegné videonyilatkozattal hozta nyilvánosságra, hogy rákkal küzd.

Péntek este a BBC adta hírül, hogy Katalin hercegné videonyilatkozatot tett, melyben elmondta, hogy rákkal küzd. Arról nincs információ, hogy a rák melyik típusát diagnosztizálták nála, azt viszont elárulta, hogy

kep 2024 03 23 180737022 Kate Middleton szörnyű bejelentése: Rákkal küzd!

januárban hasi műtéten esett át, és akkor még nem lehetett tudni arról, hogy rákos megbetegedéssel küzd.

kep 2024 03 23 180724895 Kate Middleton szörnyű bejelentése: Rákkal küzd!

A műtét utáni vizsgálatok azonban rákot mutattak ki, orvosi csapatom ezért azt tanácsolta, hogy vegyek részt egy megelőző kemoterápiás kezelésen. Jelenleg ennek a kezdeti szakaszában járok.

kep 2024 03 23 180714136 Kate Middleton szörnyű bejelentése: Rákkal küzd!

Természetesen ez hatalmas sokként ért minket. Vilmos és én minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy a fiatal családunk érdekében privát módon dolgozzuk fel és kezeljük ezt a helyzetet. Időbe telt, amíg felgyógyultam ebből a nagy műtétből és megkezdődhetett a kezelésem. De a legfontosabb, hogy időbe telt, míg GyörgynekSaroltának és Lajosnak mindent a számukra megfelelő módon elmagyaráztunk és megnyugtattuk őket, hogy minden rendben lesz velem.

Az, hogy Vilmos mellettem van, a vigasz és a megnyugtatás nagyszerű forrása. Ahogyan az a szeretet, támogatás és kedvesség is, melyet tanúsítottatok. Mindkettőnknek sokat jelent.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!